Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mislim da može da se napravi situacija da mu deluje da je i A250 brži, u zavisnosti da li je autoput ili je u pitanju grad/semafor, ko je prvi dao gas i slično.Markoni napisao:Pa ako je brz mož' da bude A250, ako je brži onda verovatno A35AMG.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Evo, i to sam vam rešiocarov2 napisao: 19 Maj 2025, 07:07
Mercedes A klase, je jedan od najbržih Renaulta.![]()
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Ne mislis mozda na njenu sestru, Sindi? Ova je bese za nekog politicara bila udata.member napisao: 19 Maj 2025, 10:35 https://www.blic.rs/zabava/bivsa-clanic ... na/tdkvd4p
Verovatno je ceo tekst šuplja priča, ali kad se samo setim kakva je to riba bila onomad,ali samo kad ne priča. Ona i Ksendža na estradi. Ova je bila zgodnija ali Ksendža je bila vrh i bez šminke + imala je neku harizmu, cool lik. Osim njih dve, još Tijana Stajšić. Te tri su bile vrh pre 20-25 god.,a evo jedna u grobu, druge 2 prevazidjene.
Iskreno, baš je brz Stelvio ako je A35amg bio malo brži.DukeNS napisao:Na jednom parčetu puta sa blagim krivinama i malim usponom sam se priključio i nabio mu se u rep spreman da ga preteknem. Dao je pun gas i ja isto (doduše, bio sam u N modu, ne u D) i malo mi je bežao, ne puno. Startovali smo sa 60-70 km/h, rekao bih. Na sledećem skretanju smo se pozdravili i svako na svoju stranu...![]()
Izduv mi se čini da je izgledao kao sa Trojketovih slika...
Edit: Vidim da A250 ubrzava do 100 za 6,2s, što je super rezultat, ali bih da živim u uverenju da je bio AMG.![]()
Prvi A250 što sam ukucao u pretragu sa AMG paketom nema okrugle izduve...