Ako hocete tako rano u Grcku onda pikirajte Krit i to juznu obalu, ovu sto gleda ka Africi.
Halkidiki je super ali ima samo jedan problem: kolicina i struktura turista. Srbi, Bugari, Rusi... na gomili = katastrofa. I ovo sto se povremeno malo udene, istocna Evropa, ne popravlja ugodjaj i atmosferu. Kad bi bilo jedno 3x manje ljudi u sezoni i kada bi pre svega bilo mnogo vise grckih turista - cije je prisustvo u vecem broju znak kvaliteta mesta - stvari bi bile drugacije.
Meni naši ljudi uopšte ne smetaju, niti sam imao neugodnih situacija ili problema zbog njih. Baš naprotiv, drago mi je kada vidim naše tablice ili čujem naš jezik tako daleko od kuće. Mislim da samo treba izbegavati destinacije gde je najveća gužva odnosno gde su najniže cene i nema problema.
gazza napisao: 14 Jan 2018, 16:12
Ako hocete tako rano u Grcku onda pikirajte Krit i to juznu obalu, ovu sto gleda ka Africi.
Mislim da je voda na južnim obalama Krita hladnija nego na severu. Barem je tako bilo kada sam ja bio. Vodič nam je objašnjavao da je to zbog nekih struja.
Možda zavisi i od godine do godine.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!