Preko leta pali na keca, prosle zime ako ga ne upalim 24h onda nije hteo da upali, tako da kontam da bi mu ove zime svako stajanje od preko 4-5 sati doslo glave...
Slobo, a svakako sam pazario i onaj vufer, tako da...
Prilicno sam siguran da sam negde vec odgovorio na ovo pitanje O.oOgi napisao:Danas sam na raskrsnici Milent. Popovica i Mih. Pupina u smeru prema mostu greskom prosao na zuto, nije bilo sanse da stanem pa sam se usro ziv. Ima li tu kamere za crveno?
Pa nemam pojma, i meni deluje neverovetno al djavo ga znao.pedja napisao:Mozda je i tacno, ali mi deluje neverovatno. Onda bi razni mucenici, sto godinama ne primaju plate, odavno dali otkaz.
Svakako, ko bi naterao poslodavca da isplati u ovoj drzavi, kad svakako vec ne placa mesecima?
Tptlk
Glavna zackoljica lezi u tome da li je cela plata isla preko racuna, ili je kao kod vecine minimalac na racun, a ostalo na ruke?dunx81 napisao:Koji je to nacin?
Konkretan primer je da u firmi kasni plata 5 meseci i covek (zaposleni) je cuo da ako da otkaz,poslodavac je navodno duzan da mu u roku od mesec dana isplati svih 5 plata.