Biseri iz oglasa
Re: Biseri iz oglasa
samo mi nisu jasni oni srafovi u prednjem braniku...... 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Day Walker
To izgleda malo drugacije i postavlja se u gril automobila.
Ako pogledate sta ima sve od opreme videcete da ima kamere.
Ako pogledate sta ima sve od opreme videcete da ima kamere.
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sada postoje jammeri koji izgledaju kao parking senzor. Sorry za off.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Da, ali ih ni u kom slucaju neces staviti u polumesec na boku.
Surround view. Može se koristiti za parkiranje da gledaš auto iz ptičije perspektive i kad izviruješ iz nepregledne raskrsnice.
http://www.youtube.com/watch?v=HkNIXDcMnOk
http://www.youtube.com/watch?v=HkNIXDcMnOk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, da, cudo tehnike 
Ne znam da li sam pisao da sam bio u garazi punoj novih novcijatih, full BMWova (spremnih za sajam), a garaza puna stubova i vrlo lose resenog ulaza u lift (mali prostor, prav ugao). Za BMW nema problema: upali ova cudesa, ubaci u R i auto se manje vise sam uveze u lift
NexT zna kakva je garaza u Hill hotelu u Jagodini. E, iz nje je covek isterao sedmicu kao dobar dan, u rikverc, oko stuba i gajbica..., pa napolje oko garaznih vrata i pod 90 stepeni uzbrdo - a najveci problem je sto je sve kreceno u belo i sto je vrlo tesko uociti stubove, te razdaljinu do zida... NIje ektremno tesko to uraditi i bez tehnike, ali nije da mu je bilo na odmet

Ne znam da li sam pisao da sam bio u garazi punoj novih novcijatih, full BMWova (spremnih za sajam), a garaza puna stubova i vrlo lose resenog ulaza u lift (mali prostor, prav ugao). Za BMW nema problema: upali ova cudesa, ubaci u R i auto se manje vise sam uveze u lift

NexT zna kakva je garaza u Hill hotelu u Jagodini. E, iz nje je covek isterao sedmicu kao dobar dan, u rikverc, oko stuba i gajbica..., pa napolje oko garaznih vrata i pod 90 stepeni uzbrdo - a najveci problem je sto je sve kreceno u belo i sto je vrlo tesko uociti stubove, te razdaljinu do zida... NIje ektremno tesko to uraditi i bez tehnike, ali nije da mu je bilo na odmet

- Day Walker
Brzine idu u H-a !!!

felneee... moje omiljene
samo sto nema pragove

samo sto nema pragove

Poslednja izmena od ADrei u 14 Feb 2013, 00:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja tamo vrteo Viano i preselo mi belo za ceo zivotpedja napisao:Da, da, cudo tehnike
Ne znam da li sam pisao da sam bio u garazi punoj novih novcijatih, full BMWova (spremnih za sajam), a garaza puna stubova i vrlo lose resenog ulaza u lift (mali prostor, prav ugao). Za BMW nema problema: upali ova cudesa, ubaci u R i auto se manje vise sam uveze u lift![]()

Jos nisu ofarbali stubove