Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Otišao Cayenne za 10 min od postavljanja na oglas
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Meni više deluje da je bila dogovorena kupovina a da je oglas okačio zbog yt.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Mogao bi da odrzava aukcije i taman da se napravi srpski cars and bids.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Skipper napisao: 01 Apr 2024, 08:34 Meni više deluje da je bila dogovorena kupovina a da je oglas okačio zbog yt.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Kačenje oglasa mu je gubljenje vremena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam to odavno rekao, prosto je nemoguce da mu svaki auto ode cim ga stavi na oglas ajde neki ali bas svaki teskoSkipper napisao: 01 Apr 2024, 08:34 Meni više deluje da je bila dogovorena kupovina a da je oglas okačio zbog yt.
Šta je tačno nemoguće? Za početak sumnjam da si nekad imao jutub kanal koji kad izbaci klip u roku od 24h pogleda 200k ljudi pa da znaš kakvo to interesovanje izaziva. Klip o kajenu je pravljen iz 4 dela i ja verujem da je bilo bar 5 ljudi(ako ne i 10) koji su čekali da izbaci informaciju da je auto na prodaju da pozovu i samo kažu kupljeno.
E sad da li je on već dogovorio da proda nekom ortaku a da radi fore stavi kao da je na prodaju pa ko se prvi javi je predmet spekulacije i to pouzdano ne možemo znati, al da bi ga i bez toga prodao u roku od pola sata ja sam siguran da bi.
Pa ako onaj autoparaliza uspe da zavalja one krševe onda o čemu pričamo.
E sad da li je on već dogovorio da proda nekom ortaku a da radi fore stavi kao da je na prodaju pa ko se prvi javi je predmet spekulacije i to pouzdano ne možemo znati, al da bi ga i bez toga prodao u roku od pola sata ja sam siguran da bi.
Pa ako onaj autoparaliza uspe da zavalja one krševe onda o čemu pričamo.
A moguće da su mu se javljali zainteresovani u toku objavljivanja prethodnih klipova i samo sačekao da se završi sve i da ga proda.
Da hoću da kupim takav Cayenne i da se pojavi na YT da Borko dovozi iz CH sačekao bih da ga sredi i oglasi, a ništa me ne sprečava i pre oglasa da zovem.
Vrlo je verovatno da je prodaja dogovorena i pre objave oglasa kao i za sve ostale automobile a oglas je samo fore radi postavljen
Mozemo da skupimo pare za jedan njegov auto, pa probamo da ga kupimo, i da tako isteramo stvari na cistac 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Upravo to.ftj napisao: 01 Apr 2024, 10:12 Šta je tačno nemoguće? Za početak sumnjam da si nekad imao jutub kanal koji kad izbaci klip u roku od 24h pogleda 200k ljudi

Mislim da je njemu veci problem, kako da odabere kome ce da ga proda.....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
E sad je već počeo da preteruje.