Slovenija

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Re: Slovenija

Post od elMaestro »

Gugl mape su, barem meni, sve gore i gore. Do pre par godina su stvarno ponajbolje funkcionisale. Prošle godine sam imao scenu baš oko CG prelaza, kada su radovi bili kod Pljevalja, reče mi da skrenem ranije, što je najgore, ja je poslušao. Vozio nekih 6-7km dok nisam došao bukvalno do dvorišta nekog, okrenuo se, vratio i vozio kao i inače.
Имам једно потпитање...
xtrimi
Reactions:
Pridružio se: 25 Okt 2015, 12:21

Post od xtrimi »

Vidi GUGLE mape su meni pre jedno 7 godina zaradile 100 EUR.

Tako da im ne verujem ništa.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Čak i Bgd ti nude da skreneš gde se ne sme, a ne u nekoj nedođiji. Ali svaka navigacija koju sam koristio do sad je imala nekakve greške u mapama, ja sam u stvari oduševljen koliko to i funkcioniše po celom svetu. Samo nikad ne sme da se veruje 100%.

Inače drugarica koja živi u Holandiji uvek koristi 2 navigacije, tom tom i gmaps. I onda kad joj se ne slože putanje stvarno ne znam kome više veruje.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

U Holandiji postoji drugaciji problem. Svi imaju google navigaciju (bar od nje vuku podatke), pa se onda na putevima gde se rerutiraju nastaju guzve. Inace na vecini puteva postoje oznake kolike su guzve na sekcijama i gde su najvece. Pa ni tome ne moze potpuno da se veruje.
Google maps koliko god da je jeziv do sada me je u vecini zemalja zapadne Evrope doveo gde sam hteo uz minimalno problema, u vecoj divljini ima ozbiljnih problema, ali ko ih nema :) Sve u svemu i dalje ga rado koristim, a svestan sam potencijalnih problema.
Prosle nedelje na putu kroz Belgiju i Francusku, precizno je rekao kolika su usporenja i gde su, kao i objekti na putu ili nesto drugo. Ali i dalje me posalje negde okolo a moze krace - bar da sam to ja primetio :) Ali niko nije savrsen.
xtrimi
Reactions:
Pridružio se: 25 Okt 2015, 12:21

Post od xtrimi »

Zahvaljujem svima na odgovrima.

Za dve nedelje testiram ovu ideju pa javljam rezultate.
Odgovori