Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Meni je kamera vec 16. dan na carini, poludecu!
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Lagano 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Da li mi neko moze reci koja bi bila najbolja opcija za kameru koja snima u voznji ali mi je vaznije da snima nocu dok je auto na parkingu a da ne izvuce akumulator? Hvala !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Hmm... Ja bih tu razmislio ipak o ubacivanju dodatnog malog akumulatora i vezivanju na njega, da ne bude neugodnih iznenađenja.
TT
TT
- Zoran BG
- Pridružio se: 21 Jun 2015, 22:35
- Garaža: Zafira B 1,9 / 150hp / automatic
+1Saša napisao:Hmm... Ja bih tu razmislio ipak o ubacivanju dodatnog malog akumulatora i vezivanju na njega, da ne bude neugodnih iznenađenja.
TT
Moze aku za skutere. Nisu skupi, nisu ni veliki tj. mogu lepo ispod sedista tokom noci da se sakriju.
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Moja svakako ima bateriju (kamera u retrivuzoru) ne znam samo koliko drži - sigurno nekoliko sati pošto se displej automatski isključi...
Mada treba i veća kartica za više sati snimanja...
Mada treba i veća kartica za više sati snimanja...
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nešto mi je neverovatno da ona kamerica može za veče da isisa akumulator od 50Ah i više. Valjda će se oglasiti neko ko se razume u struje, da ne nagađamo na slepo 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa piše na kameri koliko A traži iz ispravljača. USB ne daje preko 1A tako da... 50h min 
Sijalica od 5W troši ~ 5W/12V=0.41A

Sijalica od 5W troši ~ 5W/12V=0.41A
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Zoran BG
- Pridružio se: 21 Jun 2015, 22:35
- Garaža: Zafira B 1,9 / 150hp / automatic
Moja radi na senzor pokreta. Kada registruje neki pokret ona se sama pali tj. snima i posle par minuta se gasi tj. prebacuje u stend baj rezim. Takve kamere sa ne konstantnim snimanjem koriste vrlo malo struje (pogotovo ako je baterija vec puna) i koristi jako malo kartice za noc. Jedino ako zivis u prometnoj ulici onda je zajeb.
- Vladapetr
Senzor pokreta na jeftinoj kameri nije nešto u šta želim da se pouzdam. Više bih voleo ako uspem da se organizujem i napravim varijantu da snima bez prestanka, uz neku odgovarajuću autonomiju.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
A koji je model tvoja kamera i gde se moze kupiti
Ma kakvi, em je potreban jak pokret da je aktivira(auto recimo), em to nocu mozes da zaboravis, plus kamera ne trosi malo struje kada ne snima, jer i dalje radi i prati, samo bukvalno ne pamti na karticu.
Jedino resenje je da se prikljuci na stalan napon, ali je pitanje koliko ce onda trajati.
Zamisli leti na 40-70 stepeni u kolima, a ona stalno radi.
Sent from my Sony
Jedino resenje je da se prikljuci na stalan napon, ali je pitanje koliko ce onda trajati.
Zamisli leti na 40-70 stepeni u kolima, a ona stalno radi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Vladapetr
Mislim da bi Mini 0806 mogla biti ono što tražim: https://dashcamtalk.com/mini-0806/
Vrlo malih dimenzija, dobar kvalitet snimka, gps, 2 kartice sa max 128 Gb. Samo da joj malo padne cena, nov je model.
Vrlo malih dimenzija, dobar kvalitet snimka, gps, 2 kartice sa max 128 Gb. Samo da joj malo padne cena, nov je model.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Neće za veče, ali će konstantno da vuče struju i iscrpljuje akumulator, a pitanje je koliko se taj auto vozi svaki dan i da li je to dovoljno da se on dopuni. Pa ljudima je običan radio koji vuče greškom neku malu struju polako i neprimetno na duži rok uspevao da sredi akumulator, a kamoli ne bi kamera.Vladapetr napisao:Nešto mi je neverovatno da ona kamerica može za veče da isisa akumulator od 50Ah i više. Valjda će se oglasiti neko ko se razume u struje, da ne nagađamo na slepo

TT