Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
+1
napisah i ja vec negde, rs krece od 21k... mozda nisam ovde...
iskreno, gt mi je skuplji nego sto bi trebalo...
napisah i ja vec negde, rs krece od 21k... mozda nisam ovde...
iskreno, gt mi je skuplji nego sto bi trebalo...
Mislim da je RS vrlo pristupacan za ono sto pruza
I meni deluje da je GT skuplji bar 1000€ nego što bi trebalo.
U cenovniku ima jedna nelogičnost. Kod opcija exterijera piše da je posebna RS boja opcija za GT, a kod boja te opcije za GT nema.
U cenovniku ima jedna nelogičnost. Kod opcija exterijera piše da je posebna RS boja opcija za GT, a kod boja te opcije za GT nema.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
taj dci vozi moj kolega, ne znam sta mu bi kad ga je kupovao...
- methane.master
Pa verovatno je bila isporuka odmah ili je dobio popust na test vozilo.
Uostalom stvar ukusa, a i stikeri se skidaju. Jedino što kroz ovolike rupe na felnama diskovi deluju smehotresno (o dobošima da i ne govorim), ali preživeo bih.

Uostalom stvar ukusa, a i stikeri se skidaju. Jedino što kroz ovolike rupe na felnama diskovi deluju smehotresno (o dobošima da i ne govorim), ali preživeo bih.

Širim haos!
- methane.master
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- methane.master
Uz rizik da ispadnem drveni advokat Clia 4 ...
Danas takoreći greškom sam opet čitao članak. Ono na šta prošli put nisam obratio pažnju tj. pregledao sam samo letimično je Facts & figures deo. Bio sam toliko radoznao da sam odlučio da malo tumbam po Excelu. Uostalom evo i par dijagrama na osnovu tih podataka (nažalost nisam mogao da ilustrujem sve podatke, ali ako ima neko dokoniji i od mene pa da radi chartove, podaci su na linku iznad).

Na osnovu brojki svakako ne bih zaključio da je Clio RS toliko inferiorniji kako ga u tekstu predstavljaju. Ne pada mi na pamet da sporim zaključke ili dovodim u pitanje nečije dobre namere, jer pre svega nisam imao prilike ni da vidim pomente modele, a kamo li da ih vozim, ali ne mogu ni da se složim.
Mislim da je problem što su mnogi očekivali isti RS kao i prethodni, a znalo se da je to nemoguće. Može da me neko optuži da sam i ja pristrasan, ali od ova tri ponuđena, ne bih ni sekunda razmišljao koji bih odvezao.
Danas takoreći greškom sam opet čitao članak. Ono na šta prošli put nisam obratio pažnju tj. pregledao sam samo letimično je Facts & figures deo. Bio sam toliko radoznao da sam odlučio da malo tumbam po Excelu. Uostalom evo i par dijagrama na osnovu tih podataka (nažalost nisam mogao da ilustrujem sve podatke, ali ako ima neko dokoniji i od mene pa da radi chartove, podaci su na linku iznad).

Na osnovu brojki svakako ne bih zaključio da je Clio RS toliko inferiorniji kako ga u tekstu predstavljaju. Ne pada mi na pamet da sporim zaključke ili dovodim u pitanje nečije dobre namere, jer pre svega nisam imao prilike ni da vidim pomente modele, a kamo li da ih vozim, ali ne mogu ni da se složim.
Mislim da je problem što su mnogi očekivali isti RS kao i prethodni, a znalo se da je to nemoguće. Može da me neko optuži da sam i ja pristrasan, ali od ova tri ponuđena, ne bih ni sekunda razmišljao koji bih odvezao.

Širim haos!
A i najmanje je ruzan je od ta 3.Mozda se ponavlja, al Pezo i da je brz ko Verjon , odvratno izgleda.A nekad su bila kul kola za kul ljude.Clio 3 RS je bio prelep naspram 4,mada Clio 4 je lep uzivo,pravi gradski auto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Klica, Polo, GP Abarth i Ibiza su jedini HH-evi iz B segmenta koji mi se svidjaju...
Abarth !!! Jeste da to nije kao stari Abarthi kad ih je pravio Karl(o) ali Italijani mogu da naprave i kosilicu za travu imace to neko nasledje . Mada ima i Pezo nasledje pa opet .... Preterase ga 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja pricam samo o izgledu...
Pa i ja , Abarth Ritmo je imao nefunkcionalna sedista u smislu da kad bi krenuo da udje neko pozadi , nisu mogla do kraja nego bi ih plafon zadrzavao , a Fica imao podignut poklopac motora . Nisu dovoljno zakomplikovali oni to