Parkiranje
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Parkiranje
Sta vam je, pa samo u Srbiji postoji da u centru grada automobil stoji parkiran NA SRED ULICE, vlasnik otisao. Redovna pojava na primer u Cetinjskoj, donji deo. Bolest.
Juče ispred AKSE na Nbgd, Q5 na sred ulice ostavljen. A ima jedno 5 6 parking mesta slobodnih.
Boli njega, izašao samo na 5 minuta verovatno u šoping. Mi svi ostali da se snalazimo kako ćemo da se zaobilazimo.
Tapatalk
Boli njega, izašao samo na 5 minuta verovatno u šoping. Mi svi ostali da se snalazimo kako ćemo da se zaobilazimo.
Tapatalk
Šah - mat.Kuzmanovic napisao:Poslao mi drugar malopre![]()
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja bi za takve kretene kupio jedan oklopjen Hamer, i onda kad ih vidim tamo samo bi ih kovnu i izgurao pored puta. Kolika pajsercina treba da bude u mozgu da tako parkira...nidza napisao:Juče ispred AKSE na Nbgd, Q5 na sred ulice ostavljen. A ima jedno 5 6 parking mesta slobodnih.
Tapatalk
Samo razredjivac u pistolj na vodu 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Toga se nisam setio, moze i to 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
Ovog ne bi odneo sa paukom nego bih doneo onu ogromnu kuglu za rusenje zgrada i spljeskao bi ga tu.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Pre dva sata burazer kombije udari pezo na parkingu. Brat nije podigao rucnu, kombi sam krenuo i udari u pezo u prednji levi tocak. Ovaj iz pezoa nije bio prisutan vec na poziv komsija izasao. Umalo nije doslo do krvoprolica. Nasrnuo na brata i da nije tu bio bratov prijatelj bilo bi cupavo. Navodno na pezou pukla neka spona. Kombiju nista. Haos. Pa ovom somu dosao neki drugar koji stalno potpaljuje vatru i na kraju kad sam dosao i rekao da cu ih tuziti za nanosenje lakih telesnih povreda i da je kazna do 1 godin zatvora onda se smirio.
Serem mu se u pezo. Auto mu uopste nije ogreban vec je kombi udario u tocak. E sad njemu je pukla balans stangla ili neki djavo jer ne moze da smota. A i to se desilo kad je upalio vozilo i krenuo, zasto nemam pojma.
Sreca pa je policajac koji je dosao bio normalan. Posto su obojica nepropisno parkirani nije im to upisao. Burazu dolazi kazna od 3-5000 za neka 3 meseca i to je to. A s ovom dvojicom cu se ja pozabaviti.
Serem mu se u pezo. Auto mu uopste nije ogreban vec je kombi udario u tocak. E sad njemu je pukla balans stangla ili neki djavo jer ne moze da smota. A i to se desilo kad je upalio vozilo i krenuo, zasto nemam pojma.
Sreca pa je policajac koji je dosao bio normalan. Posto su obojica nepropisno parkirani nije im to upisao. Burazu dolazi kazna od 3-5000 za neka 3 meseca i to je to. A s ovom dvojicom cu se ja pozabaviti.
Pa krivac nadoknadi štetu, i gotovo
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Znam. Zvao me buraz posto je to na 20 metara od stana. Nije mogao doci sebi, kazem covek nasrnuo. Dorcholac neki. Predlagao sam mu da platim slep i popravku. Ma nece ni da cuje. Eto sad ce platiti izlazak policije. Moje osiguranje popravku i jato kroz regu i kraj.
Na koje table je kombi?