Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Zna li neko da li postoji Android pandan aplikaciji Cool sms plus, to je aplikacija preko koje se salju poruke koje se na prijemnom telefonu automatski otvore a kada se udje u inboks poruka ne postoji.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Prvi put sam u "svetu" HTC-a ...moram priznati jako zadovoljan 

Hoce li neko uzimati Galaxy S3? Meni ugovor traje jos malo manje od godinu dana, a i nesto mi na oko nije ubedljiv. Vidim ima ga vec kod svih operatera. Cena kao i za S2 kada se pojavio... I po prvi put da Telenor ispade najjeftiniji kod uzimanja telefona uz ugovor... Gledao sam za neku tarifu od 3000 din.
Ja kupih juce Nokiu 100
Odusevio sam se kao malo dete, ono kao krenuo u Maxi i kupio telefon umesto 2 paketa mleka... 
Ja kupih juce Nokiu 100

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel ima neko da preporuci neki servis za mobilne u Bg?
I drugo, nek se javi neko ko je uzeo telefon preko Telenora, i da mi kaze sta je dobio za garanciju? Posto je meni cudno sto nema datuma na samoj garanciji??? Ni fiskalni nije tu, al za to mislim da je drugi problem..
I drugo, nek se javi neko ko je uzeo telefon preko Telenora, i da mi kaze sta je dobio za garanciju? Posto je meni cudno sto nema datuma na samoj garanciji??? Ni fiskalni nije tu, al za to mislim da je drugi problem..
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Bitan je fiskalni, garancija manje- vise
TT post
TT post
Pa na fiskalnom ce pisati i datum.
Nemas fiskalni - nemas garanciju
Nemas fiskalni - nemas garanciju

Uroš S. napisao:Zna li neko da li postoji Android pandan aplikaciji Cool sms plus, to je aplikacija preko koje se salju poruke koje se na prijemnom telefonu automatski otvore a kada se udje u inboks poruka ne postoji.

- Grujic
- Moderator
Nisam siguran ni da li trebam da imam fiskalni jer firma preko racuna uzima vise telefona odjednom, pa ne znam ni da li ide u tom slucaju pojedinacni fiskalni ili drugacije?
To cu videti jos
To cu videti jos
Ne treba ti fiskalni, niti postoji u tvom slucaju. Treba ti garantni list i ugovor, i idi u bilo koji Telenor shop
- Grujic
- Moderator
Do jaja ako je tako 

Aj sad mala pomoc... Tj velika pomoc, posto nisam pametan...
Treba za kevu da uzmem neki fon, a nemam predstavu koji. Ono, klasicno zensko, bitno da je lep... xD Sad ima 6131, i ok je sluzi i dalje, al kao aj da uzme nesto novije, i ona bi touch... -.-
Fon joj treba da pozove i posalje poruku i okine par slicica...
Slusam PAMETNE predloge
Treba za kevu da uzmem neki fon, a nemam predstavu koji. Ono, klasicno zensko, bitno da je lep... xD Sad ima 6131, i ok je sluzi i dalje, al kao aj da uzme nesto novije, i ona bi touch... -.-
Fon joj treba da pozove i posalje poruku i okine par slicica...
Slusam PAMETNE predloge

Poslednja izmena od NexT u 15 Jun 2012, 17:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Definitivno iPhone 4s 32GB, taman odgovara tom fazonuNexT napisao: Ono, klasicno zensko, bitno da je lep...
...nesto novije, i ona bi touch...
...Fon joj treba da pozove i posalje poruku i okine par slicica...

I firma mora imati fiskalni racun od kupljene robe koliko ja znam. Barem sam ja morao imati. E sad ne znam kako funkcionira sa telefonijom.
@Next

@Next

Bomba za 100nak jura...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
nikaragva napisao:I firma mora imati fiskalni racun od kupljene robe koliko ja znam. Barem sam ja morao imati. E sad ne znam kako funkcionira sa telefonijom.
@Next
dovoljna je faktura