Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
uopste necu komentarisati, olosi nenormalni 

Ma ko ih sisa! 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sad ce postar postu u kucicu da ti stavlja?bane valjevo napisao:Posto se tupava ptica Senica uselila za stalno u postansko sanduce, i opet snela jaja, morali smo da pribegnemo ekstremnim merama...

- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:

Hrkanjac! ♥
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da se zapljunem i ja 

Oko pola godine je kod nas, majci je dunulo da hoće mačku pa se interesovala i ovo se baš potrefilo jer je gazdarica ove mačke umrla, a brat koji nasleđuje kuću je nju i njenu majku izbacio napolje
Mi smo je uzeli istog dana, a majka je privremeno bila kod jedne veterinarke pa je i ona naknadno udomljena... Majka je čista kartuzijska mačka, a ovoj je otac ruski plavi mada to ne možemo znati sa sigurnošću
Kao mačka je ok, dobra je, nije agresivna al nije mnogo mazna, tj mazi se ovako u prolazu baš dosta, al neće u krilo ni mrtva. Jako je živahna i brza, i jedini problem je taj što ko luda hoće da skače na ogradu od terase pa se bojim da ne padne dole...

Oko pola godine je kod nas, majci je dunulo da hoće mačku pa se interesovala i ovo se baš potrefilo jer je gazdarica ove mačke umrla, a brat koji nasleđuje kuću je nju i njenu majku izbacio napolje

Mi smo je uzeli istog dana, a majka je privremeno bila kod jedne veterinarke pa je i ona naknadno udomljena... Majka je čista kartuzijska mačka, a ovoj je otac ruski plavi mada to ne možemo znati sa sigurnošću

Kao mačka je ok, dobra je, nije agresivna al nije mnogo mazna, tj mazi se ovako u prolazu baš dosta, al neće u krilo ni mrtva. Jako je živahna i brza, i jedini problem je taj što ko luda hoće da skače na ogradu od terase pa se bojim da ne padne dole...
Nece ni moja.Grujic napisao:al neće u krilo ni mrtva.
U stanju je da spava naslonjena na mene celu noc, ali nece leci u krilo nikako.
A sto se tice letenja, letela je moja sa 4-og sprata, jurila vrabca. Od tad joj vise nikada nije palo na pamet da juri nesto na terasi. Srecom, nije joj nista bilo, samo se malo ugruvala.
- Grujic
- Moderator
Ja sam 5ti sprat, a dole sem ako se ne parkira neki kabriolet nema mekanog sletanja 
I da, toalet papir, salvete i ubruse obožava
Čim ih vidi cepa ih ko na yt klipovima... Izlgeda da to mečke često rade, mada prošla nije baš nikad...

I da, toalet papir, salvete i ubruse obožava

Rade mecke svasta.
sent from my HTC Sensation
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dobro, a odakle vam tolika potreba da strpate macku u krilo? Da imam macku, verovatno nikada ne bih to (da nece u krilo) ni primetio...
Macke su za mene zivotinje koje gledaju svoja pokvarena posla i ne treba ih dirati. Gotivim ih, ne bih imao nista protiv macke u kuci, ali sam svestan njihovog nacina funkcionisanja. Vrlo su proracunate i sve sto rade, rade samo zbog koristi. Macka se mazi kada joj je bas do toga, ili zato sto zna da ponekad treba udovoljiti vlasniku, na cijoj je gajbi i ciju 'ranu jede. Dobro, ima izuzetaka, ali uglavnom je tako. Sto se covek pre pomiri sa time, bice mu lakse.

Macke su za mene zivotinje koje gledaju svoja pokvarena posla i ne treba ih dirati. Gotivim ih, ne bih imao nista protiv macke u kuci, ali sam svestan njihovog nacina funkcionisanja. Vrlo su proracunate i sve sto rade, rade samo zbog koristi. Macka se mazi kada joj je bas do toga, ili zato sto zna da ponekad treba udovoljiti vlasniku, na cijoj je gajbi i ciju 'ranu jede. Dobro, ima izuzetaka, ali uglavnom je tako. Sto se covek pre pomiri sa time, bice mu lakse.
- Grujic
- Moderator
Pa ne slažem se skroz 
Na ličnom primeru mogu da kažem da je povezanost mačke i vlasnika veća nego što se priča... To za maženje i igru jeste tačno, al je to sporedno...
Recimo mačka tačno zna kako se osećaš i bude uz tebe ako ti je potrebno.
Kad sam spremao prijemni za fax, i ono standardno nervoza stres, ona je stalno bila u mojoj sobi i pored mene. Inače nije toliko već je svuda po stanu, al u to vreme je baš bila stalno sa mnom.
Kad je ćale bio bolestan, i zbog bolova nije spavao noćima pa je i šetao po zgradi stalno je bila uz njega ko kuče. Jednostavno oseti kada je potrebna podrška, i koliko god bilo smešno to dosta znači

Na ličnom primeru mogu da kažem da je povezanost mačke i vlasnika veća nego što se priča... To za maženje i igru jeste tačno, al je to sporedno...
Recimo mačka tačno zna kako se osećaš i bude uz tebe ako ti je potrebno.
Kad sam spremao prijemni za fax, i ono standardno nervoza stres, ona je stalno bila u mojoj sobi i pored mene. Inače nije toliko već je svuda po stanu, al u to vreme je baš bila stalno sa mnom.
Kad je ćale bio bolestan, i zbog bolova nije spavao noćima pa je i šetao po zgradi stalno je bila uz njega ko kuče. Jednostavno oseti kada je potrebna podrška, i koliko god bilo smešno to dosta znači
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mene je Codemaker-ova macka zlostavljala.. Ne mozes je oterati iz krila... Posle se nalepila na Rakhila.. Valjda joj je bio muzevan 

Brzine idu u H-a !!!

Grujic napisao:al neće u krilo ni mrtva.
Pa kad nemas macora