Letnje gume
Re: Letnje gume
vulkanizer kod gazele poskupeo, zamena tockova umesto 800 sad kosta 1600 din(bez balansiranja ili bilo cega, samo demontaza i montaza).
Jel ima neko preporuku za dobru krokodil dizalicu i ključ? Krajnje vreme doslo.
Jel ima neko preporuku za dobru krokodil dizalicu i ključ? Krajnje vreme doslo.
Dranje zaista.
Ja imam ovu
https://www.einhell.rs/shop/sr-rs/cc-tj-2000.html
Za sad odradila dve zamene točkova na 2 automobila i nemam zamerke. Putnički auto diže bez problema, a za SUV mora nešto da se podmetne jer ne može toliko visoko da digne. Al ima snage i stabilna je
Ja imam ovu
https://www.einhell.rs/shop/sr-rs/cc-tj-2000.html
Za sad odradila dve zamene točkova na 2 automobila i nemam zamerke. Putnički auto diže bez problema, a za SUV mora nešto da se podmetne jer ne može toliko visoko da digne. Al ima snage i stabilna je
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
215/55 R17maniaxxx napisao:mironiko napisao: 29 Mar 2023, 16:03Ok, vozio malo vise prethodnih dana, pa jutros i do Bg-a pretezno AP-om i sve kul: bolji mi je osecaj sa PS4 nego sto je bio sa CEC-om. Fino drzi i kad se malo pritisne.mironiko napisao: 27 Mar 2023, 09:31Za sad je (posle manje od 100km) i moj utisak ovakav, stavih PS4 na auto u subotu. Prethodno sam imao fabricke ContiEcoContact, presle nepunih 40kkm, i mozda su mogle jos jednu sezonu, ali ove godine nam dolazi prinova i nekako mirnije sam se osecao kad znam da imamo sigurnije gume na autu.maniaxxx napisao: 14 Mar 2023, 20:56 Meni se nije svidjalo ponasanje ps4 po suvome, nekako je nedirektna, ko da malo proklizava, ne znam kako da opisem, po kisi je odlicna. Videcu ove godine kako je sa contijem.
Uglavnom, mozda taj efekat proklizavanja ima veze i sa tim sto je guma nova: dok sam izlazio iz vulk. radnje, bukvalno sam imao osecaj da nemam nikakav osecaj na volanu.Onda, tokom dana to se smanjivalo, pa sad videcemo s vremenom, sve je bolje, kao da sam se navikao donekle. I da, definitivno je malo tisa od ContiEcoContact-a.
Fun fact: bas salje jutros Beta Motors ponudu za CEC6 po akcijskom ceni, ali zakasnili su...![]()
Taman da su gore od eco contacta i da jih zapalis bukvalno. Koju dimenziju imas inace?
Evo me sad u Trebinju, vozio AP 200km + ostatak (300ak km) po zavojitim putevima BiH: pre-za-do-vo-ljan sam gumom. Dosta bolja od CEC, sad kad sam je malo više istestirao.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Astra >> Lambo
GY f1 asy 3 / Michelin ps4s NO/ Pirelli Pzero NO
Sta , po vama.odabrati za Q7? Dimenzija r22
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sta , po vama.odabrati za Q7? Dimenzija r22
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Michelin,
Pirelli,
GY,
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Pirelli,
GY,
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Continental Premium Contact 6 nakon jedne sezone, dao lokalnom vulkanizeru, sve 4 za 5 000. Zadnje su bile u odlicnom stanju, ali prednje su porpilicno potrosene bile.
Stavio Primacy 4+.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Stavio Primacy 4+.
Vulkanizer se sutira u dupe od srece...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Lose biras a jos losije prodajes. 
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока

Jbg, Conti je kao bio dobar izbor, pa su mi prednje izdrzale samo jednu sezonu. Auto je dosao sa primacy 3, one su mi se bolje pokazale. Sto se tice prodaje, obisao 5 lokalnih vulkanizera, trazio 100 evra, kod ovog poslednjeg sam rekao 9 000, ali kad smo zagledali prednje, bas bile pojedene. Zadnje Ok, s tim da su obe bile cepovane. Rekao mi je da ce me zvati, mora da proveri sa caletom, ali da bi najverovatnije samo dve. ja mu rekao da ne proverava nista, vec da uzme sve, odmah za 5, da se ne cimam sa istovarom/utovarom guma.
Edit
Mislim da je na prednjim bio milimetar ili dva iznad onog granicnika, a ne znam ko bi u Smederevu platio polovne gume vise od 20ak evra po komadu, jer ima tih likova koji na veliko uvoze iz Austrije ili odakle vec.
Edit
Mislim da je na prednjim bio milimetar ili dva iznad onog granicnika, a ne znam ko bi u Smederevu platio polovne gume vise od 20ak evra po komadu, jer ima tih likova koji na veliko uvoze iz Austrije ili odakle vec.
Drustvo,cao, treba pomoc. Kupio sam oke auto, suv 2012god 150ks, recimo jaci auto. Ne mogu reci da volim da ludujem, ali volim znati da imam nesto dobro pa po nekad nagazim malo. Nazalost, pare su ispucane a auto je dosao sa novim zimslim gumama ali ne i letnjim.
Koliko god voleo imati premium gumu(na proslom autu uzeo novu ug9+), ne mogu je sada uzeti, cak je i izlet u polovne gume lose prosao, naleteo sam na krive gume.
Elem, mogao bi izdvojiti do 12000din max za 225 55 17
Izbor bi bio
-Sava Uhp2
-Kleber dynaher hp4
-Fludia sportcontrol2 ili ekocontrol 2, ako ima razlike
-Nexen Nfera primus
Kako bi poredjali ove gume, smatrate li da u ostrijoj voznji ima velike razlike u odnosu na skuplje gume iz premium segmenta, i kako se Sava pozicionira medju ovim gumama? Po nekim testovima ona je cak i ispred, ali cena kaze da mora biti dosta losijja po svim kriterijumima.
Hvala unapred!
Koliko god voleo imati premium gumu(na proslom autu uzeo novu ug9+), ne mogu je sada uzeti, cak je i izlet u polovne gume lose prosao, naleteo sam na krive gume.
Elem, mogao bi izdvojiti do 12000din max za 225 55 17
Izbor bi bio
-Sava Uhp2
-Kleber dynaher hp4
-Fludia sportcontrol2 ili ekocontrol 2, ako ima razlike
-Nexen Nfera primus
Kako bi poredjali ove gume, smatrate li da u ostrijoj voznji ima velike razlike u odnosu na skuplje gume iz premium segmenta, i kako se Sava pozicionira medju ovim gumama? Po nekim testovima ona je cak i ispred, ali cena kaze da mora biti dosta losijja po svim kriterijumima.
Hvala unapred!
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Od pozadi kako si napisao
- Milan Milic
- Pridružio se: 02 Apr 2023, 10:40
Uh, ne znam koliko si prešao za sezonu, al zvuci loše baslami napisao: 08 Apr 2023, 14:36 Continental Premium Contact 6 nakon jedne sezone, dao lokalnom vulkanizeru, sve 4 za 5 000. Zadnje su bile u odlicnom stanju, ali prednje su porpilicno potrosene bile.
Stavio Primacy 4+.
Ja sam već resio da uzmem conti PC 7, al si me bacio u dilemu, te opet naginjem ka gy egp 2
12 000, s tim da sam vozio i po hladnom vremenu, mozda je imalo uticaja.
- samodapitam
- Pridružio se: 16 Avg 2019, 12:15
Pozdrav,
Koje premium letnje gume da kupim za Suzuki Vitaru, 2019. god? Auto je garažiran. Letnje Continental Eco nešto, koje su došle sa autom, ne želim više.
Idealno bi bilo da je tiša i mekša. GoodYear?
Unapred hvala.
Koje premium letnje gume da kupim za Suzuki Vitaru, 2019. god? Auto je garažiran. Letnje Continental Eco nešto, koje su došle sa autom, ne želim više.
Idealno bi bilo da je tiša i mekša. GoodYear?
Unapred hvala.
Milan Milic napisao: 09 Apr 2023, 13:44Uh, ne znam koliko si prešao za sezonu, al zvuci loše baslami napisao: 08 Apr 2023, 14:36 Continental Premium Contact 6 nakon jedne sezone, dao lokalnom vulkanizeru, sve 4 za 5 000. Zadnje su bile u odlicnom stanju, ali prednje su porpilicno potrosene bile.
Stavio Primacy 4+.
Ja sam već resio da uzmem conti PC 7, al si me bacio u dilemu, te opet naginjem ka gy egp 2
Ja imam pc7 na autu, pitaj me dogodine sta mislim o njima
Gy assy 6 su pandan pc7, egp2 ne bas