Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Naša ćera kupila pre cca. 2 meseca MUC-BEG-MUC za kraj decembra, Lufthansa bila jeftinija od Wizzair-a.... 
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Krece u februaru.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Pa da, drugar je putovao 25 sati Štutgart Kraljevo sa autobusom, Mađarska je kolaps kao što Gagi reče.Momčilo napisao: 21 Dec 2025, 13:37 Juce na slavi pricaju domacini kako je neka rodbina krenula iz Minhena autobusom u petak u 16h i da jos nisu stigli (bilo u subotu u 18h)..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko god da je krenuo u petak popodne, nije mogao ispod 24 sata da putuje. Neki moji poznanici su putovali po 27-28 sati sa juga Nemačke do BGa, stajali satima pred Budimpeštom
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam letos obišao te radove pred Budimpeštu, ima paralelno magistrala. Ali kad je onoliki zastoj kao juče sumnjam da je bilo puno bolje po magistralama...
-
milekmilek
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Dobro je što ne krenuh iz Nirnberga, lomio se par dana da li da putujem sad.
Ja to pricam od prvog vagonakragujevac napisao:Naša ćera kupila pre cca. 2 meseca MUC-BEG-MUC za kraj decembra, Lufthansa bila jeftinija od Wizzair-a....
Recimo, Luftika leti Minhen-BG kraj Januara za 110 eur po glavi. To je cena karte pre korone... Top prica
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
TheWickerMan napisao:Pa da, drugar je putovao 25 sati Štutgart Kraljevo sa autobusom, Mađarska je kolaps kao što Gagi reče.Momčilo napisao: 21 Dec 2025, 13:37 Juce na slavi pricaju domacini kako je neka rodbina krenula iz Minhena autobusom u petak u 16h i da jos nisu stigli (bilo u subotu u 18h)..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko god da je krenuo u petak popodne, nije mogao ispod 24 sata da putuje. Neki moji poznanici su putovali po 27-28 sati sa juga Nemačke do BGa, stajali satima pred Budimpeštom
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk