Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Steva ima neku skolu letenja. Ne znam da li zakon dozvoljava da leti dva tipa aviona.
Inace, Aviolet nema dovoljan broj pilota, a polako ce po sili prirode ostati i bez njih.
Inace, Aviolet nema dovoljan broj pilota, a polako ce po sili prirode ostati i bez njih.
Bio je neki zez s tom skolom, neki pilot (suvlasnik valjda) ih ispalio za neke silne novce koliko sam ispratio...
A vidim da svi i dalje fino "caste" Air Serbiu raznim "nadevima" oko uslova rada i svega ostalog...
Gde su sve te silne posade sa B737... pobegli, otpusteni ili preskolovani?
A vidim da svi i dalje fino "caste" Air Serbiu raznim "nadevima" oko uslova rada i svega ostalog...
Gde su sve te silne posade sa B737... pobegli, otpusteni ili preskolovani?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Vec sam postovao ovde. U Aviolet je dolazio ko je i kako stigao da "opere" dozvolu. Ljudi (kapetsni i kopiloti), iz raznih sredina, sa sumnjivim dozvolama i jos sumnjivijim naletom. Kako ko opere dozvolu ili od klinaca, nabije nalet - do vidjenja.
Radili su stari Jat-ovi kapetani pred penzijom ili u penziji (pod ugovorom), ali se svakom pre ili kasnije smuci Etihadov dril ili svinjarije koje moraju da trpe od instant kopilota sa par stotina sati naleta.
Radili su stari Jat-ovi kapetani pred penzijom ili u penziji (pod ugovorom), ali se svakom pre ili kasnije smuci Etihadov dril ili svinjarije koje moraju da trpe od instant kopilota sa par stotina sati naleta.
Pa sta se tu kod nas dogadja sa etihadom.
Drzava pumpa pare dok balon ne pukne ili?
Sent from mTalk
Drzava pumpa pare dok balon ne pukne ili?
Sent from mTalk
Dok balon ne ode dalje
Neće deca naša sve ove dugove da isplate, samo da bi neko procenat od svega toga trpao u džep.
Tapatalk
Tapatalk
Ne znam sto mislite da pumpaju pare u AS. Avioni su im nikad puniji a cene nikad vise, ne deluje mi nerealno da dobro posluju.
A330 leti za NYC sa 60 putnika. Taj jedan interkonti let usere sve sto napune sa manjim Busevima. A i to nema neko senzacionalno punjenje.
Polikarpov I-16 je i na čuvenom propagandnom plakatu iz 1930-ih:nidza napisao:Jedna revolucionarna sprava nastala između dva rata.
https://www.youtube.com/watch?v=g_6jZ0YbMz4

Prevod: "Živela moćna avijacija zemlje socijalizma!"

Ђенерал Јанковић
Ne mislimo, svake godine država otpiše dug AS prema aerodromu i sl.Laki021 napisao:Ne znam sto mislite da pumpaju pare u AS. Avioni su im nikad puniji a cene nikad vise, ne deluje mi nerealno da dobro posluju.
Ne plaćaju ni JAT Tehnici ništa.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Imaju oni svoje održavanje + JAT Tehnika.
Reci to "imaju svoje odrzavanje" mom kumu koga dizu u 3 ujutru da im sredjuje Airbuseve 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Koji je ovo manevar?
Ili je Fantasticna 4ka

Ili je Fantasticna 4ka

Boringly average, but also perfect for school run mums
Dragan radio sektor, a pilot britanac
AS je puna kad su praznici i kada dolaze gastosi. Inace su avioni polu-prazni, ima par destinacija koje su dobre cele godine, ostalo je sranje.
Inace i ove godine su turisticke agencije dobile "sugestiju" da koriste AS za cartere, a nikako turke i sl.

AS je puna kad su praznici i kada dolaze gastosi. Inace su avioni polu-prazni, ima par destinacija koje su dobre cele godine, ostalo je sranje.
Inace i ove godine su turisticke agencije dobile "sugestiju" da koriste AS za cartere, a nikako turke i sl.