Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Dobro veče

Post od DukeNS »

Sedim u kolima, u onom slepom delu ulice Ignjata Pavlasa kod Radija. Gospodja u Pasatu ivanjičkih tabli se pojavljuje, vidi da nema slobodnog parkinga i kreće da se okreće baš ispred mene. Manevrom u rikverc kreće ka parkiranom Polu i vidim da nema nameru da zakoči na vreme. Trubim, ali 0 bodova, udara Pola. Ja krenem da izlazim iz mojih kola, ali ona ubacuje u brzinu i ‘ladno odlazi. Ostajem u neverici, ali uspevam da slikam tablice. Na parčetu papira pišem poruku ovom u Polu i ostavljam broj telefona ako želi da svedočim. Odlepio sam kao da je moj auto u pitanju.

Nadam se da će zateći papirić i hteti da je ganja…
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

Kolika je steta na Polu?

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Sličnu situaciju sam imao na parkingu kod Ikee. Kombi se isparkirao, loše procenio i zakači ford kugu i solidno ga ošteti (branik i krilo najmanje). Uspeo sam da telefonom slikam gde se vidi da je kombi u kontaktu sa fordom, a vide mu se i tablice. Ostavio sam poruku pošto je kombi zbrisao pa me kasnije zvao vlasnik forda i prosledio sam mu slike ali nemam povratnu informaciju šta je uradio.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Svaka čast na brzoj reakciji. Ako se ne varam, tu je zlatna zona, tako da se nadam da je ubrzo i vlasnik Pola naišao.
Odgovori