Ne idi na Batrovce.DukeNS napisao: 04 Jan 2026, 20:26 Istraumirali me sa upozorenjima na svim stranama. Trebalo bi ujutru da putujem za Sloveniju. Šta mislite, hoće li AP biti ok i prohodan? Ne znam šta mi je činiti. Moram otići sutra ili prekosutra, a ne vidim da će biti neke razlike u vremenskim prilikama…
Dobro veče
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Dobro veče
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mislite da i sutra putuju gastosi nazad? Tek su mi alternativni prelazi rebus. Kakva je situacija na sporednim putevima, kad ni AP nisu u stanju da raščiste?
Kao što rekoh, ja možda mogu sutra kasnije da krenem ili čak u utorak ujutru, ali ne znam da li bih išta dobio. Da li će raščistiti, da li će ovo govno prestati da pada…
Kao što rekoh, ja možda mogu sutra kasnije da krenem ili čak u utorak ujutru, ali ne znam da li bih išta dobio. Da li će raščistiti, da li će ovo govno prestati da pada…
Ja sam danas dosao iz Hu, prosao sam pored Osijeka, zatim Erdut prelaz, pa dalje ka NS, sve super bilo, sneg se nije zadrzavao na kolovozu....
Kad je teško - Bax !
Danas na Milošu Velikom je bila loša situacija za vožnju. Prošao tuda oko 12-13 h.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Mnogi putuju sutra, jer je utorak neradan dan, da se odmore a sreda je prvi "normalan" radan dan u DE jer je baš dosta firmi spojilo sve od 19.12. do 07.01.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ako pogodiš tovarnik u 5:30 tu su ti najveće šanse da ništa nećeš čekati.
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Juče ujutru u 6.00h sam krenuo ka Mađarskoj. Pre Feketića kreće mećava. Do Subotice 15 izletanja pored auto puta.
Išao sam na Bačke vinograde. 5 vozila čekanja. 20 minuta. Prilikom ulaska nije bilo nikakvog EU skeniranja.
U povratku sam prošao isto na Bačkim vinogradima jer sada u "sezoni" rade do 22h. U 21h sam bio na granici. 12 automobila ispred - 40 minuta čekanja sa EU fotografisanjem i davanjem otiska prilikom ulaska u Srbiju.
Išao sam na Bačke vinograde. 5 vozila čekanja. 20 minuta. Prilikom ulaska nije bilo nikakvog EU skeniranja.
U povratku sam prošao isto na Bačkim vinogradima jer sada u "sezoni" rade do 22h. U 21h sam bio na granici. 12 automobila ispred - 40 minuta čekanja sa EU fotografisanjem i davanjem otiska prilikom ulaska u Srbiju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Prati Borderwatcher app. Ako se porani zaista, to znaci polazak u 2-3 ujutro, obicno se izbegne jaca guzva.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ako će nekom značiti, otišao sam na Bogojevo. Put raščišćen i nije bilo problema. Našu granicu odmah prošao, sad čekićam kod Hrvata - ima nekih 25 vozila ispred mene.
gaginjo OSINT garaza
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tu istu granicu sam prešao jednom 90tih i postao dođoš, od tada je stalno pratim

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Na Bogojevu HR prelaz prema HR pita me carinik da li imam nešto da prijavim? Imam, neke poklone za rodbinu, nismo se videli 30 godina. Kaže, vozi. 
Izuzetno oslobođen GP sa obe strane.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Izuzetno oslobođen GP sa obe strane.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk