Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Ima li neke marke koja to radi kako treba, da ti ostane običan tempomat ako adaptivni otkaže?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dobro veče
Radi na Toyoti, odnosno radio je na RAV4 hibridu prethodne generacije, imam ga u firmi pa znam. Javi na instrument tabli da adaptivni ne može da radi i da će na dalje raditi kao običan.
Jesi li probao ovo?zdushan napisao:Meni na superbu otkaze odmah, pri najmanjem snegu... bzvz je sto ne moza da ostane barem obicni tempomat..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kod: Obeleži sve
module 13 Adaptive Cruise Control
Long Coding
Cruise_control_mode ---> ActivatedSent from my SM-S928B using Tapatalk
Meni otkrio @123456 kako da ukljucim obicni 
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
A6 ims neke prskalice za radare da ih ocisti, ali kratko sam ga vozio pa nisam skontao kako se pale. Inace mu tempomat zabode, tj.prijavi da ne radi jos u gradu posle par km ako je vejavica.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Nisam, ali probacu, tnxsebekkg napisao:Jesi li probao ovo?zdushan napisao:Meni na superbu otkaze odmah, pri najmanjem snegu... bzvz je sto ne moza da ostane barem obicni tempomat..
Pa se onda držanjem dugmeta za razdaljinu menja mod (ako sam dobro razumeo).Kod: Obeleži sve
module 13 Adaptive Cruise Control Long Coding Cruise_control_mode ---> Activated
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ima, Scaniagrujicd napisao: 06 Jan 2026, 00:45 Ima li neke marke koja to radi kako treba, da ti ostane običan tempomat ako adaptivni otkaže?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To je isto VW.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Bolje da ga nije palio, bolje bi prosao...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kako bi bolje prošao? Ako nije usisao vodu, a vidi se da nije jer se nije ugasio, sigurno je bolje nego da je ostao u vodi sa neizvesnom sudbinom.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
To sto je auto upalio i izasao ne znaci da je dobro prosao. Ako je bio u vodi, osnovno pravilo je ne paliti motor, jer moze da povuce vodu, napravi hydrolock i ozbiljnu stetu. To sto se nije ugasio odmah ne znaci da nema posledica. Paljenje poplavljenog auta je kockanje, ne pametan potez.
Dobro veče
Ukoliko se auto nije ugasio, hidroudar se nije desio i ne moze se desiti naknadno. Pricam iz iskustva sa hidroudarima 
Svakako jeste bilo kockanje al vrlo promisljeno. Sa jedne strane si imao auto koji ako ostane u vodi lako moze biti poplavljen skroz i odnesen ko zna gde sa totalnom stetom, a sa druge strane da probas da upalis i u slucaju hidroudara bi se to isto desilo ali sa mogucnoscu da ako ne bude hidroudara sve prodje kako treba sto se i desilo.
Svakako jeste bilo kockanje al vrlo promisljeno. Sa jedne strane si imao auto koji ako ostane u vodi lako moze biti poplavljen skroz i odnesen ko zna gde sa totalnom stetom, a sa druge strane da probas da upalis i u slucaju hidroudara bi se to isto desilo ali sa mogucnoscu da ako ne bude hidroudara sve prodje kako treba sto se i desilo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ispade da je najbolje da covek popije tuzbu, kao na zapadu sto bi se vrv desilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva amfibija, šta li može tek Golf 8?! Tiguan pliva ko podmornica
Das Auto, VW zakon, može da priča ko šta hoće, posle ovoga im skače cena u Srb
Das Auto, VW zakon, može da priča ko šta hoće, posle ovoga im skače cena u Srb
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.