Dobro veče
Re: Dobro veče
Znaci 500l ce da ostane bez amortizera 

L se vratio u svoju garažu bez ikakvih oštećenja ili novonastalih cvrčaka. Pa nije on Hyu, a ja nisam Ogi da bih se potresao zbog par km lošeg puta. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pozdrav iz Nikitija.
Pozdrav za Pajin 500l. Video sam malopre prelep primerak sa GR tablama, neka zuto narandzasta boja, nikada video pre. Auto realno rula.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
jbg. nisam znao da je u ovoj temi popularno pisati gdje se nalazimo
ja sam u petak sluzbeno obilazio Trgoviste, Bujanovac, Presevo, Vranje, Vladicin Han, Vlasotince... Sve pohvale za mog vozaca i sluzbenu Fabiu II 1.4 LPG

ja sam u petak sluzbeno obilazio Trgoviste, Bujanovac, Presevo, Vranje, Vladicin Han, Vlasotince... Sve pohvale za mog vozaca i sluzbenu Fabiu II 1.4 LPG

Poslednja izmena od Risto u 25 Avg 2013, 20:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Vladicin han
Lep gradic. Salim se, grad je sranje, al ima jedna Ana...
Kul je kad operes auto i spakujes ga u garazu pre kise...

Kul je kad operes auto i spakujes ga u garazu pre kise...

-
- Banned
Danas dosli kosovski siptari u smestaj sa RKS tablama i lik parkirao pored mene, previse blizu. Bude li mi ostavio tackicu sa svojim siptarskim autom, bicu prinudjen da reagujem. Prethodno moram da proverim da mi nisu postavili bombu pod auto.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ccc, kakav crni vozac? Pravi ljubitelj automobila sedi za volanom.Risto napisao:Sve pohvale za mog vozaca i sluzbenu Fabiu II 1.4 LPG

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako ti ostavi takicu nećeš reagovati jer će te prvo strefiti nešto... Zato, uzmi lepo i preparkraj kola malo daljeOgi napisao:Danas dosli kosovski siptari u smestaj sa RKS tablama i lik parkirao pored mene, previse blizu. Bude li mi ostavio tackicu sa svojim siptarskim autom, bicu prinudjen da reagujem. Prethodno moram da proverim da mi nisu postavili bombu pod auto.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ogi parkiraj na glavnom putu,ispred one dve kuce na samoj plaži (sa leve i desne strane). Ima uvek mesta a gazde ne prave problem. 

Poslednja izmena od Misha u 25 Avg 2013, 20:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Risto
@Kuzmanovic:
vjeruj da bi ja ostao na istom putu bar 2-3 sata duze da sam sam vozio. 850km za 10 sati i to uz xy zaustavljanja, ja sam odusevljen kako brzo smo stigli nazad do BG-a...
inace sve pohvale za Fabiu, auto mi se cini sasvim dobar i mislim da je 1.4 benzin prava motorizacija za taj auto... steta sto auto nema ljepsi enterijer jer mislim da bi u tom slucaju bio jos prodavaniji...
vjeruj da bi ja ostao na istom putu bar 2-3 sata duze da sam sam vozio. 850km za 10 sati i to uz xy zaustavljanja, ja sam odusevljen kako brzo smo stigli nazad do BG-a...
inace sve pohvale za Fabiu, auto mi se cini sasvim dobar i mislim da je 1.4 benzin prava motorizacija za taj auto... steta sto auto nema ljepsi enterijer jer mislim da bi u tom slucaju bio jos prodavaniji...
- Kuzmanovic
Dobro, salio sam se malo. Svaka cast tom vozacu za kilometrazu.
O kojoj generaciji Fabie pricas? Vozio sam Fabiu prve generacije sa 1.4 16V motorom od 100ks i to je po meni prava mera. Sto se tice udobnosti, napred je ok, ali zato je zadnja klupa previse tvrda. To su dosta popravili u drugoj generaciji, kod koje nemam vecih zamerki. Sve u svemu, Fabia je odlican autic.
O kojoj generaciji Fabie pricas? Vozio sam Fabiu prve generacije sa 1.4 16V motorom od 100ks i to je po meni prava mera. Sto se tice udobnosti, napred je ok, ali zato je zadnja klupa previse tvrda. To su dosta popravili u drugoj generaciji, kod koje nemam vecih zamerki. Sve u svemu, Fabia je odlican autic.

-
- Banned
@Misha Znam brate ali znas da ja volim da ga gledam.
Tu ga ostavim preko dana kada ovde nema mesta pa vrebam mesto, stvarno je krkljanac za parking, veruj mi i da je tu uglavnom popunjeno.

- Risto
taj dan smo presli 1050 kilometara, +/- neki kilometar
pricam o Fabii II 1.4 na plin, redizajnirani primjerak sa 26-27 hiljada kilometara na satu, auto je 2011. godiste i iako je sluzbeni primjerak u pitanju sjajno se drzi... Sjedista su iznenadjujuce dobra za tu klasu automobila, auto je prostran, pregledan, sve u svemu imam pozitivne utiske...
ocekuje me druzenje sa Fabijom jos narednih 5 radnih dana tako da cu steci pravi utisak o tom autu...
pricam o Fabii II 1.4 na plin, redizajnirani primjerak sa 26-27 hiljada kilometara na satu, auto je 2011. godiste i iako je sluzbeni primjerak u pitanju sjajno se drzi... Sjedista su iznenadjujuce dobra za tu klasu automobila, auto je prostran, pregledan, sve u svemu imam pozitivne utiske...
ocekuje me druzenje sa Fabijom jos narednih 5 radnih dana tako da cu steci pravi utisak o tom autu...
- Kuzmanovic
Jeste, druga generacija je dosta bolje uradjena, iako je nesto ruznija u odnosu na prvu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V