Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Ne znam kako je planirao svoje nastupe, ali bi mogao neke od turnira na šljaci da iskulira jer će da sagori do RG, a Nadal će da se tempira da se na RG vrati u velikom stilu, gde se oseća najsigurnije. Ako pobedi Nadala ove godine u RG, skenjaće Špancu celu sezonu.
federer je krajnje simpatičan momak, što se ne bi moglo reći za novaka
odnos navijača u svetu dovoljno govori
i da, nemojte da potežete onaj glup argument da je to zato što je srbin. dokaz za to je ana ivanović koja je miljenica širom sveta.
na kraju, ja za novaka nikako sa sigurnošću ne mogu da kažem ko je i šta je. pola hrvat, pola srbin (on sam je izjavio da je sve to isto), imovina mu je na zapadu, venčanica u crnoj gori.
dok federer igra navijaću za njega a kad ostavi reket, videću
odnos navijača u svetu dovoljno govori
i da, nemojte da potežete onaj glup argument da je to zato što je srbin. dokaz za to je ana ivanović koja je miljenica širom sveta.
na kraju, ja za novaka nikako sa sigurnošću ne mogu da kažem ko je i šta je. pola hrvat, pola srbin (on sam je izjavio da je sve to isto), imovina mu je na zapadu, venčanica u crnoj gori.
dok federer igra navijaću za njega a kad ostavi reket, videću
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Tako nešto i ja mislim.
Najjače je kad narod kaže njemu država nije ništa pomogla pa je to ok. Pa naravno da mu nije pomogla kad se bavi tenisom. Kaže njegov ćale dao je 200.000e za Novaka, pa zamisli da država da za nekog klinca 200.000e da ide dete da igra tenis. Uzmem ja sad svog sina guram da bude astronaut pa se posle naljutim na državu što mi nije kupila spejs šatl.
Ne treba biti nerealan... Da uzmu sada da ispitaju narod da li da damo 200.000e nekom klincu koji će MOŽDA (šanse su otprilike 2%) jednog dana uspeti, svi bi rekli ovi prolupali.
Najjače je kad narod kaže njemu država nije ništa pomogla pa je to ok. Pa naravno da mu nije pomogla kad se bavi tenisom. Kaže njegov ćale dao je 200.000e za Novaka, pa zamisli da država da za nekog klinca 200.000e da ide dete da igra tenis. Uzmem ja sad svog sina guram da bude astronaut pa se posle naljutim na državu što mi nije kupila spejs šatl.
Ne treba biti nerealan... Da uzmu sada da ispitaju narod da li da damo 200.000e nekom klincu koji će MOŽDA (šanse su otprilike 2%) jednog dana uspeti, svi bi rekli ovi prolupali.
Pa Srbi su bolji (vatreniji) navijači od recimo Švajcaraca. Čovek samo koristi priliku pa igra za zemlju u kojoj može da ima puno fanatičnih navijača, iako sportista njegovog ranga može da bira... a živi i plaća porez tamo gde mu je lepo 
Generalno je glupo navijati za zastavu u individualnim sportovima.

Generalno je glupo navijati za zastavu u individualnim sportovima.
novak je sjajan sportista i to mu je teško osporiti. ako osvoji zlatnu na olimpijadi verovatno će biti najbolji sportista svih vremena sa srpskim imenom i prezimenom (mada mislim da je natašu janić i jasnu šekarić nemoguće stići). njegov problem je arogancija i neprimereno medijsko eksponiranje. veoma podseća na ronalda oko koga je svet takođe podeljen.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Floyd napisao:Stalo je njemu do Srbije ali više mu je stalo do love. Ako ne kupi penthouse u BGNV onda definitivno nije patriJota
A ne. Penthaus i bar dva sprata ispod. Gratis dobije Gorana Vesića i komplet Ginsou noževa.

U vezi Federera, može da priča ko šta hoće, čovek je najbolji teniser do sada, svakako najbolji id onih koje pamtim i svakako najkompletniji (i jedini još uvek ume da odigra old-skool bekhend

Da li se nekom sviđa ili ne njegova nacionalnost, stavovi ili fen-frizura, sasvim je deseta priča.
Nadam se da će ga Đoković nadmašiti.
Poslednja izmena od methane.master u 06 Apr 2015, 13:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vise ne mogu da ukapiram ko se zajebava, a ko je ozbiljan, Nadam se da se samo dobro zajebavas.AcaKayak napisao:Novakovo "plaćanje" poreza Srbiji pokazuje koliko mu je stalo do Srbije. Prosto i jednostavno.
Da mogu - dinara ne bih dao za porez ovoj drzavi, jer mi ona ne obezbedjuje apsolutno nista od onoga cemu su te pare namenjene. To je neka sasvim druga prica, mnogo puta ispricana.
A sto je Novaka tice - nudjena su mu i drzavljanstva drugih drzava i to za debele pare, pa ih je odbio. Gde god moze na najpozitivniji nacin promovise nasu zemlju.
Poslednja izmena od Delija u 06 Apr 2015, 13:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Novak i arogancija nikako ne mogu u istu rečenicu. To se može reći za njegove roditelje koji su kreteni. On je dečko na mestu i iskreno mu se divim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Upravo tako - fantasticno mi je sto je pored takvih roditelja on nesto sasvim drugo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja mislim da sve ovo potice iz ljubomore sto nemaju onaj fensi bilbord na zgradi na NBGD 

Kakav tek fensi bilbord moze da ide na Beograd na vodi,zamislite mogucnosti

Kakav tek fensi bilbord moze da ide na Beograd na vodi,zamislite mogucnosti

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .