nikaragva napisao:Nisam ja napisao da sam protiv reciklaze, nego sam se samo sprdao na konto te price.
Reciklaza bi kod nas funkcionisala da JA platim da se nekome moje cisto smece odnese i da on onda napravi granulat od toga, pa posle to zavrsi u japanskim autima, a on da kitom ne mrdne. To je srpsko poimanje reciklaze. I upravo zbog toga slabo je i ima kod nas.
Sve svoje smece pakujem u dzakove, pa u kantu. Dok mi nisu polomili kantu smecari snagatori, ja se zalio oni rekli istekla mi garancija, wtf?! I tako sad stavim smece u gepek i bacim u prvi kontejner, dok me okolni stanari gledaju kao da im kradem nesto, u fazonu sta ti bacas smece u NASU kantu. Prvi koji to bude glasno izgovorio, dobice dzak u glavu.
Pazi, ima logike u tojoj prici. Mada, kad vidim sliku nasih deponija dodje mi da odvojim to vreme i operem i recikliram, da sacuvam nesto ove zemlje iza sebe nekontaminirane. Bar ja ne moram.
E posto se u toj prici osecam usamljen, onda mi je lakse da se uklopim u nasu pricu i ovako baljezgam u prazno. Jedino vidim da ce Vujadin da me "istrese iz gaca" pa bolje da se odjavljujem iz teme