Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Ja sam jednom krenuo sam u Davos na vikend. Imao ranac stvari i negde pred Davos je bila kontrola vozila. Sve iz auta mi izvukli, svuda gledali, a mene sa strane ispitivali.
Na kraju sam ga pitao jer l su me zaustavili jer lošiji auto, pošto vidim da takva auta samo zaustavljaju. Kaže: da, ima malo i u tome
ja mu kazem da sam primetio da me Corsom često zaustave, a drugim novijim kolima nikad.
Na kraju sam ga pitao jer l su me zaustavili jer lošiji auto, pošto vidim da takva auta samo zaustavljaju. Kaže: da, ima malo i u tome
ja mu kazem da sam primetio da me Corsom često zaustave, a drugim novijim kolima nikad.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kako to mislis "losiji auto"? 

Prelazim jednom iz Holandije u Nemacku kod Mastrihta negde oko ponoci. I na sred autoputa patrola sve sa automatima, i vidim da su nervozni . Kada sam im prisao toliko da su me osvetlili vidim im osmeh i masu mi da idim dalje bez stajanja. Ili su nekog cekali ili Holandski auto sa porodicom im nije bio zanimljiv. Inace prvih 3 godine u NL su me zaustavili jedno 10 puta, sledecih 17 ni jedamput... ima nesto u tome...
- passenger
Loše sam se izrazio. Stariji auto. Zaustavljaju uglavnom starija auta. Mislim se, da dilujem drogu, vozio bih GLS 500, a ne Corsu 

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mene/nas od 1990. godine nikada niko nije zaustavio na auto putu. U Minhenu su me za sve te godine kontrolisali mozda ukupno 5 puta, uvek oko 21.30 posto se tada vracam iz druge smene. Samo pogledali papire, pa dovidjenja i laku noc.
Sedimo u drugoj smeni na odeljenju i cekamo da dodje vecera, a koleginica, klinka od 25 godina upravo konfigurise Ford Mustanga, planira da ga poruci ovih dana. malo ustedela, malo ce tata da upuca koju hiljadicu , malo ce da proda svoj Renault Fluence i tako to ide.......
Sedimo u drugoj smeni na odeljenju i cekamo da dodje vecera, a koleginica, klinka od 25 godina upravo konfigurise Ford Mustanga, planira da ga poruci ovih dana. malo ustedela, malo ce tata da upuca koju hiljadicu , malo ce da proda svoj Renault Fluence i tako to ide.......

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
Meni bitnije pitanje: je l živi sama ili kod roditelja? 

- kragujevac
Devojka iz Sibenika, takoreci zamalo pa "nasa" a koliko ja znam, zivi sama (i nema momka
).

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Sve je to naše
a ima ukusa, nema šta.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
- passenger
Svaka čast. Za mesečnu ratu stana u CH lagano Porsche 911 lizing 

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Zadnje vreme došlo za HR kad i primorci idu u Nemačku..kragujevac napisao: 25 Nov 2018, 17:03 Devojka iz Sibenika, takoreci zamalo pa "nasa" a koliko ja znam, zivi sama (i nema momka).
Eto, dobra je prilika

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
kragujevac napisao: 25 Nov 2018, 17:03 Devojka iz Sibenika, takoreci zamalo pa "nasa" a koliko ja znam, zivi sama (i nema momka).
Daj sliku sibencanke!

- kragujevac
Ne verujem da bi bila odusevljena da njenu sliku stavim na forum.
(a da je cura i po, to svakako jeste)
Izkonfigurisala je Mustanga do 42.900€, doduse onu manju verziju sa 2.3L ecoboost motorom od 290KS. Evo je sve skakuce po odeljenju i smislja se kakvu ce pricu da slozi caletu da ga izmota za sto vise love.

Izkonfigurisala je Mustanga do 42.900€, doduse onu manju verziju sa 2.3L ecoboost motorom od 290KS. Evo je sve skakuce po odeljenju i smislja se kakvu ce pricu da slozi caletu da ga izmota za sto vise love.

Poslednja izmena od kragujevac u 25 Nov 2018, 18:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
E jebi ga , sad tek moras! K'o da ce znati... 

KG, kako radis sledece nedelje? 
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk