Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Imas PN, srecan put na ovamo. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pulp Fiction napisao:Zadnje vreme došlo za HR kad i primorci idu u Nemačku..kragujevac napisao: 25 Nov 2018, 17:03 Devojka iz Sibenika, takoreci zamalo pa "nasa" a koliko ja znam, zivi sama (i nema momka).
Eto, dobra je prilika
Verovao ili ne, primorcima je život veoma težak.
Oni koji nemaju privatni biznis ili neki dodatni sezonski prihod nego rade za platu, mogu da se upucaju.
Ja znam ljude koji žive na moru,a godinama se ne okupaju u moru. Kad krene ljetna sezona, radi se svaki dan od jutra do mraka da se zaradi za zimu.
Život na moru je dosta skuplji nego u unutrašnjosti.
Haha, znao sam da je "naša" (ili Turkinja, Albanka, Grkinja, Italijanka...) Da je Nemica, ne bi joj otac dao novac za auto.kragujevac napisao: 25 Nov 2018, 17:03 Devojka iz Sibenika, takoreci zamalo pa "nasa" a koliko ja znam, zivi sama (i nema momka).

Ђенерал Јанковић
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kasnije i za gume, servis... Njeno ce biti samo da sipa corbu.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Znam, imam tamo i deo porodice, imaju privatan biznis, turistički brod pa od toga žive, tako i njihove komšije, i apartmani, ugostiteljstvo ko ima tu mogućnost. E sad ko nema to, ostaje mu da radi kod tih što imaju biznis, ili šta znam nešto treće, fabrika sigurno nemamember napisao: 25 Nov 2018, 20:02Pulp Fiction napisao:Zadnje vreme došlo za HR kad i primorci idu u Nemačku..kragujevac napisao: 25 Nov 2018, 17:03 Devojka iz Sibenika, takoreci zamalo pa "nasa" a koliko ja znam, zivi sama (i nema momka).
Eto, dobra je prilika
Verovao ili ne, primorcima je život veoma težak.
Oni koji nemaju privatni biznis ili neki dodatni sezonski prihod nego rade za platu, mogu da se upucaju.
Ja znam ljude koji žive na moru,a godinama se ne okupaju u moru. Kad krene ljetna sezona, radi se svaki dan od jutra do mraka da se zaradi za zimu.
Život na moru je dosta skuplji nego u unutrašnjosti.

To i kažem.
Radničke plate u Budvi su 350-500eur, kažem, radničke.
Ko je još prinudjen da plaća stanarinu,i živi solo,taj je u problemu jer ne može da živi ko čovek no ka pas.
I onda njemu neko kaže, blago mu, živi na moru.
Radničke plate u Budvi su 350-500eur, kažem, radničke.
Ko je još prinudjen da plaća stanarinu,i živi solo,taj je u problemu jer ne može da živi ko čovek no ka pas.
I onda njemu neko kaže, blago mu, živi na moru.
Da li neko zna odgovor na sledeće pitanje: da li je moguće obnoviti pasoš u našim ambasadama? Da ne mora da se ide za SRB?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Fala vi.
Doduše, moram da vidim da li će ambasada u IT da to prihvati, jerbo bilateralni odnosi sa MT us na zavidnom nivoJu....(nema ambasade, samo počasni konzul)
Doduše, moram da vidim da li će ambasada u IT da to prihvati, jerbo bilateralni odnosi sa MT us na zavidnom nivoJu....(nema ambasade, samo počasni konzul)
U konzularnom predstavnistvu mora da postoji oprema za slikanje i otisak, inace ne verujem da je moguce.
I trebas 6 meseci pre isteka istog, jer traje mesecima diplomatska posta.
Ma kakvi, nema ovde nikakvog predstavništva, ništa.
Ako me sećanje ne vara, kada u zemlji u kojoj se nalaziš nema ambasade tvoje zemlje-nadležna je najbliža zemlji u kojoj se nalaziš.
To naravno važi za normalne zemlje.
Ističe mi pasoš 2020, ali mi se ne ide u SRB
Ako me sećanje ne vara, kada u zemlji u kojoj se nalaziš nema ambasade tvoje zemlje-nadležna je najbliža zemlji u kojoj se nalaziš.
To naravno važi za normalne zemlje.
Ističe mi pasoš 2020, ali mi se ne ide u SRB
I koliko sam čuo bude skuplje nego da dođeš u BG i dobiješ ga za par dana.
Mož' biti, svakako ga ne bi dobio u BG 

Kosta 60 eura, plus dan odmora da odes do konzulata i jos dan da preuzmes, plus gorivo ili voz, pica i parking.
U Srb ti je gotov za manje od nedelju dana, ako vec budes svracao u 6 meseci pre isteka.
U Srb ti je gotov za manje od nedelju dana, ako vec budes svracao u 6 meseci pre isteka.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Meni su u konzulatu u Minhenu rekli da je ako mi pasoš ističe u aprilu dovoljno da dodjem u januaru. Ne slikaju ponovo, mojoj supruzi su preuzeli sliku iz ističućeg pasoša.ikac2000 napisao: 27 Nov 2018, 21:25 U konzularnom predstavnistvu mora da postoji oprema za slikanje i otisak, inace ne verujem da je moguce.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac