Sport
Re: Sport
Imamo korist od svih uspešnih javnih ličnosti, jer nam je rejting zemlje veoma nizak. I dalje ne postoje ljudi koji bi uspešno promovisali zemlju i narod sem njih.
I moji inžinjeri što putuju po svetu menjaju sliku te šake ljudi sa kojom rade. Svi misle da smo potpuni kreteni, bolesnici i koljači na prvu loptu.
Najgore smo prošli u bliskoj prošlosti u velikoj meri zbog lošeg rejtinga. Ostali narodi bivše Juge su ozbiljno ulagali u samopromociju, dok smo mi sve radili kontra. I dalje vučemo posledica toga.
I moji inžinjeri što putuju po svetu menjaju sliku te šake ljudi sa kojom rade. Svi misle da smo potpuni kreteni, bolesnici i koljači na prvu loptu.
Najgore smo prošli u bliskoj prošlosti u velikoj meri zbog lošeg rejtinga. Ostali narodi bivše Juge su ozbiljno ulagali u samopromociju, dok smo mi sve radili kontra. I dalje vučemo posledica toga.
I ti mislis da ce to sto je iz nase zemlje dosao neko ko je dobar u nekom sportu, to promeniti?
Da ce neko, ko je do sada mislio da smo teroristi, reci da smo bas ljudine, posto jedan nas covek zna da igra tenis? Ajde Nidzo, u kojoj fabrici slatkisa ti zivis?
Sent from my Sony
Da ce neko, ko je do sada mislio da smo teroristi, reci da smo bas ljudine, posto jedan nas covek zna da igra tenis? Ajde Nidzo, u kojoj fabrici slatkisa ti zivis?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dobri primeri menjaju opšte prihvaćenu sliku, niko nije rekao da će tu sliku jedan ili dva primera promeniti. A sigurno je da je neće pokvariti.
I kod Novaka nije suština u tome što zna da igra tenis, nego u utisku koji ostavlja na terenu i pogotovo van njega.
I kod Novaka nije suština u tome što zna da igra tenis, nego u utisku koji ostavlja na terenu i pogotovo van njega.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja isto, ali pod uslovom da mi omoguće učenje kaligrafije. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Holandski partneri/klijenti - dve stvari koje je svako od njih znao o Srbiji su Novak i gradjanski ratovi na ovim prostorima. Toliko o tome koliko smo jadni.Xepoj87 napisao:I ti mislis da ce to sto je iz nase zemlje dosao neko ko je dobar u nekom sportu, to promeniti?
Sent from my Sony
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A za Marka Pantelića Pantelu šatro nisu pre čuli? Mora da su navijači Ajaxa 

There are 10 kinds of people in the world:
Ima zatucanih ljudi svuda, nisu Holandjani izuzetak.Delija napisao:Holandski partneri/klijenti - dve stvari koje je svako od njih znao o Srbiji su Novak i gradjanski ratovi na ovim prostorima. Toliko o tome koliko smo jadni.
Ali stoji da smo generalno najpoznatiji po ratovima... kad bolje razmislim, bolje je i to nego po lopovluku kao Rumuni

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
AcaKayak napisao:Mogao sam i ja za Katar da veslam ili za Azerbejdžan. U japanu gde ni nemam konurenciju bih imao 8000e mesečno.
Zamislimo hipoteticki da ti roditelji imaju mesecna primanja u proseku zemlje Srbije i treba da izdrzavaju porodicu sa 500-600€, te da jedva sastavljaju kraj sa krajem. O nekom ulaganju u tebe kao veslaca da ne pricamo. Da li bi otisao da veslas za Katar, Azere ili Japan za 8.000 € mesecno?
Nije problem sto ova drzava slabo ulaze u sport kod dece, problem je sto nisu u stanju da investiraju ni u one koji pokazuju ozbiljan potencijal i velika je verovatnoca da ce napraviti neki rezultat. Kod nas se sve svodi na nezamislivu fanaticnost ili srecu da imas nekog ko te moze ispratiti. Bas iz tih razloga nikada ne bih mogao zameriti nekome ko je otisao trbuhom za kruhom i poceo da predstavlja zemlju kojoj ne pripada.
Sto se Novaka tice, zanimljivo je da skoro svugde publika vecinski nije na njegovoj strani, a svojski se trudi(o) da to promeni. Zasto je to tako? Zbog Srbije ili je jednostavno antipatican?
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ha ovo je interesantno. Kolege (stranci) su uglavnom imali negativno misljenje. Pitam zasto, kazu da im je covek potpuno neprirodan, vestacko ponasanje i generalno misljenje da se trudi iz petnih zila da bude "dobar momak". Niko nije spomenuo igru niti sto je iz Srbije, mnogi i nisu bas nacisto da li je Srbija drzava ili sta vec. Izgleda je jednostavno antipatican. Za samu igru cuo sam hvalospeve. Opet to ne znam da procenim jer me tenis ne zanima.Sto se Novaka tice, zanimljivo je da skoro svugde publika vecinski nije na njegovoj strani, a svojski se trudi(o) da to promeni. Zasto je to tako? Zbog Srbije ili je jednostavno antipatican?
Verovatno bih išao, da se ne lažemo. Ipak, mislim da Novak nije u toj situaciji. Praktično ovo objašnjava i moje razmišljanje zašto na trafici ne tražim račun, da sam ja neko ko radi na trafici gledao bih kako da se što bolje udomim. Nemam ja neki problem da volim Srbiju, zapravo je ne volim, Rakhil može i potvrditi (pošto smo dosta pričali o tome) da intenzivno razmišljam da idem iz zemlje i završim neki mater u USA ili AUS i da tamo gradim svoju karijeru. O Srbiji zapravo ni nemam neke reči hvale niti bih žrtvovao svoje bilo šta za nju da mi nije dobro kao što jeste.DukeNS napisao:AcaKayak napisao:Mogao sam i ja za Katar da veslam ili za Azerbejdžan. U japanu gde ni nemam konurenciju bih imao 8000e mesečno.
Zamislimo hipoteticki da ti roditelji imaju mesecna primanja u proseku zemlje Srbije i treba da izdrzavaju porodicu sa 500-600€, te da jedva sastavljaju kraj sa krajem. O nekom ulaganju u tebe kao veslaca da ne pricamo. Da li bi otisao da veslas za Katar, Azere ili Japan za 8.000 € mesecno?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@AcaKayak
Malo si u kontradikciji sam sa sobom
@Dzoni_m
A Nadal je vrlo simpatican sa svojim cackanjem tukija, vadjenjem gaca iz dupeta i facom masovnog ubice na terenu...
Za Pederera necu trositi reci...
Malo si u kontradikciji sam sa sobom

@Dzoni_m
A Nadal je vrlo simpatican sa svojim cackanjem tukija, vadjenjem gaca iz dupeta i facom masovnog ubice na terenu...

Za Pederera necu trositi reci...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...