Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ako je neko njega prijavio za jurcanje traktorom (
) onda su došli samo da uzmu izjavu, tako da ne vidim da se išta od ovoga uklapa.

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ma ja od početka objašnjavam da se uklapa ako hoćeš
`Jedan meštanin je prijavljen policiji da je seoskim putem vozio traktor velikom brzinom`
2) ako neko zove u pomoć;
5) radi otklanjanja neposredne i ozbiljne opasnosti za ljude ili imovinu.

`Jedan meštanin je prijavljen policiji da je seoskim putem vozio traktor velikom brzinom`

To se odnosi na pozive za pomoc sa lokacije, tj poseda, kao i opasnost na tom posedu. Znaci nidje veze.
@Grujic
Mozda ga je vlasnik pustio u dvoriste, ali ne vidim kako bi onda usmrtio psa.
@Grujic
Mozda ga je vlasnik pustio u dvoriste, ali ne vidim kako bi onda usmrtio psa.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Uf ala si uporan, a opet nisi u pravu(pravno gledano), dali si u konkretnom slučaju mogao da garantuješ da neće nastaviti da ugrožava bezbednost ljudi i imovine, i šta je sledeće...
Ima veze itekako, šut s rogatim nemože, to je poenta pa kako hoćeš, a dali ima veze s logikom -to sam već nadam se jasno napisao.
Ima veze itekako, šut s rogatim nemože, to je poenta pa kako hoćeš, a dali ima veze s logikom -to sam već nadam se jasno napisao.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nije, ovog lika nisu hapsili nego je on bio blizu nekog mesta gde je policija imala neko hapsenje. Ne mogu lepo da se setim, odavno bilo.Dusan napisao:Ne znam da li mislimo na isto ali to kada je upucan pas u Kaliforniji, pas je istrcao iz automobila vlasnika dok su ga hapsili i bio je neki rottweiler ili tako nesto. Meni je nezamislivo da policajac udje na neciji posed, ubije psa i to je svima ok. Pritom nije neka akcija ili tako nesto.
To je to, https://www.youtube.com/watch?v=WDBZr4ie2AE snimak moze biti uznemirujuc.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- H4wkeye
A jes. Ali opet, Americka policija nosi tejzere mogao je to da upotrebi. Gledao sam isto tako snimak gde je jedan policajac u Americi tejzerom odbio psa.
Ako neko zove u pomoć iz objekta onda se ulazi bez naredbe, a jurcanje traktorom sigurno nije osnov za 5.Mladen7 napisao:Ma ja od početka objašnjavam da se uklapa ako hoćeš![]()
![]()
`Jedan meštanin je prijavljen policiji da je seoskim putem vozio traktor velikom brzinom`![]()
- H4wkeye
A sta ako je to IMT 539?
To bre leti ko Lambordzini 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
"Studio B spreman je za tržišnu utakmicu, poručila je danas v.d. direktorka gradske televizije..."
"Podsetila je i da se ta televizija samo delimično finansira iz gradskog budžeta, odnosno 60 odsto..."
Ja kad kazem samo delimicno, mislim manjim delom. Obaska sto bih bio trzisni motherfucker u cemu hoces da mi grad finansira 60%
"Podsetila je i da se ta televizija samo delimično finansira iz gradskog budžeta, odnosno 60 odsto..."
Ja kad kazem samo delimicno, mislim manjim delom. Obaska sto bih bio trzisni motherfucker u cemu hoces da mi grad finansira 60%

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A dotakli su se svega par fabrika. Kad se setim,za šta god se uhvatio u domaćinstvu i oko njega pravilo se u ZR.
Mleko(produkt),Žito(produkt),meso(Bek),ulje(Dijamant),skrob(Ipok),lekovi(Jugoremedija),čarape(Udarnik),tepisi(Proleter),šeširi(Begej),Sloga,Luxol,Brodogradilište,Šinvoz,Šečerana,Banat seme,pivara,GIK Banat,kaučukara,rafinerija gasa....Naftagas je osnovan u ZR.
Verovatno sam nešto i preskočio.
Mleko(produkt),Žito(produkt),meso(Bek),ulje(Dijamant),skrob(Ipok),lekovi(Jugoremedija),čarape(Udarnik),tepisi(Proleter),šeširi(Begej),Sloga,Luxol,Brodogradilište,Šinvoz,Šečerana,Banat seme,pivara,GIK Banat,kaučukara,rafinerija gasa....Naftagas je osnovan u ZR.
Verovatno sam nešto i preskočio.
Radijator
Eto..
EDIT: fabrika nameštaja Žarko Zr.
EDIT: fabrika nameštaja Žarko Zr.