Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Beograd
Ekonomska cena vrtića je oko 20k din, pa se subvencioniše na 10k, od tih 10k se ide dalje sa popustima.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja pročitah danas da je 30K a ima privatnih koji rade za manje novca sa znatno boljom uslugom.
Za 30k mesečno će profesionalna dadilja da vam čuva dete. Ima zena sa pedagoškim fakultetima tamo, ubijaju kako rade sa decom.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Nije isto što i kolektiv.
Slažem se, ali kolektiv se može organizovati odvojeno od čuvanja deteta, a može i uz. Dete neće biti svaki čas bolesno i slinavo, biće kod svoje kuće i neće postojati stres ranog ustajanja i cimanja do vrtića.
Sve ima svoje prednosti i mane, ali to nije tema. Čisto sam poredio cene.
Tapatalk Pro
Sve ima svoje prednosti i mane, ali to nije tema. Čisto sam poredio cene.
Tapatalk Pro
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pošto žena i ja nismo venčani, mene savetuju da nju prijavim kao samohranu majku i da iskoristim sve moguće na šta "imam pravo" i to sve dok ne upišem dete u vrtić. Lično, ne pada mi na pamet da to radim iako bi mi svaka ušteda dobro došla, ali sam siguran da veliki broj onih koji imaju više od mene, upravo to rade.
Posetite www.garaza.rs !
Ni ja to ne bih radio. Pre ili kasnije ko ne plati na mostu...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Najveci problem je sto sve pogodnosti bas zloupotrebljavaju oni koji imaju veze a oni kojima zaista treba ne dobiju...
Jaki bukvalno srede da ne placaju parking porez za stan a dobijaju penzije bez staza. Posebno vazi za umrezene iz javnog sektora koji jedni drugima zavrsavaju usluge...
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Jaki bukvalno srede da ne placaju parking porez za stan a dobijaju penzije bez staza. Posebno vazi za umrezene iz javnog sektora koji jedni drugima zavrsavaju usluge...
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Zar je to opravdanje da svi tako treba da radimo? Eto, zato smo tu gde jesmo.
Ako svi kradu ja i dalje neću. Ako svi bacaju đubre kroz prozor kola, takođe neću da bacam. Neka rade sta hoće, šta im se može i neka im je na čast.
Tapatalk Pro
Ako svi kradu ja i dalje neću. Ako svi bacaju đubre kroz prozor kola, takođe neću da bacam. Neka rade sta hoće, šta im se može i neka im je na čast.
Tapatalk Pro
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Eh Nidžo, da nas je više takvih...
Nikaragva, ne dam se još.
Nikaragva, ne dam se još.

Posetite www.garaza.rs !
Mislim da to ne ide tako lako, za samohranu majku trebaju neke potvrde iz suda, izjave ili sl.
Trojke, nemoj to da radis
Ne znam tacno zasto, ali ne deluje mi da ce biti ustede, ako me razumes
Ne znam tacno zasto, ali ne deluje mi da ce biti ustede, ako me razumes
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Pa verovatno da treba neka potvrda, ali očigledno nije problem to završiti.
Mc, naravno da neću. Samo dajem primer šta se radi i kako pojedinci gledaju da iskoriste sve što mogu, služeći se lažima i obmanama, a to dovodi do toga da se ukidaju subvencije za one kojima je to stvarno potrebno.
Mc, naravno da neću. Samo dajem primer šta se radi i kako pojedinci gledaju da iskoriste sve što mogu, služeći se lažima i obmanama, a to dovodi do toga da se ukidaju subvencije za one kojima je to stvarno potrebno.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Slazem se ja da to nije u redu, ali nemoj da mislis da kada to ne bi zloupotrebljavali, opet ne bi bilo ukinuto.