Dueli u klasama
Re: Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
...ali onda to treba naglasiti.
Meni su nudili kada sam uzimao X3-jku jedan koji je proizveden prethodne godine pod znatno povoljnijim uslovima, upravo jer kada prodajes taj auto on je fakat godinu dana stariji.
Meni su nudili kada sam uzimao X3-jku jedan koji je proizveden prethodne godine pod znatno povoljnijim uslovima, upravo jer kada prodajes taj auto on je fakat godinu dana stariji.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
To je taj "drugi plavi" za koji sam pisao. Post bio preko telefona, pa me mrzelo da kopiram link. Jbg stoji, ako je premium, treba da ima i premium opremu. To je ono sto svi zaborave prilikom kupovine "premiuma" i nemackih kola generalno. Jbeni drzac za case je dodatna oprema na Golfu 6 iz 2012.
U svakom trenutku bih pre izabrao klot trojku nego full bravoa i nikad ne bih imao sumnju šta je bolje.
tempomat se retrofituje.
tempomat se retrofituje.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima i onih koji bi uradili suprotno i ne bi imali sumnju, takođe.
Eto ideje za novu temu, da li ste za bolji auto sa manje ili lošiji sa više opreme.
A da li bi isto uradio i da je umesto Bravo-a Golf u pitanju?ftj napisao:U svakom trenutku bih pre izabrao klot trojku nego full bravoa i nikad ne bih imao sumnju šta je bolje.
tempomat se retrofituje.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
-
- Site Admin
Jel'? Koji je tu losiji ili bolji? Za mene je Golf pojam loseg automobila, dok mi je Bravo bolji i kako ti mene sada da ubedis za neki drugi par koji je "losiji" a koji "bolji" kada takva podela uopste i ne moze da se napravi?ftj napisao:Eto ideje za novu temu, da li ste za bolji auto sa manje ili lošiji sa više opreme.
Ko je pominjao golfa? Stvarno smatraš da ima potrebe da se dokazuje da je bmw trojka bolji auto od bravo-a?
@perfiko
Zavisi od konkretnih primera. Kad sam ja uzimao mogao sam da uzmem 320d skoro u klotu i nisam to izabrao ali danas su drugi odnosi cena i ja sam malo stariji.
@perfiko
Zavisi od konkretnih primera. Kad sam ja uzimao mogao sam da uzmem 320d skoro u klotu i nisam to izabrao ali danas su drugi odnosi cena i ja sam malo stariji.
...i obojica su u pravu. Zato i postoje razne marke i razni modeli, pa ko sta voli.starac vujadin napisao:Ima i onih koji bi uradili suprotno i ne bi imali sumnju, takođe.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Pa na to se i odnosilo moje pitanje. Nije premium po pravilu bolji izbor, već kako se kome i šta dopada.ftj napisao:Ko je pominjao golfa? Stvarno smatraš da ima potrebe da se dokazuje da je bmw trojka bolji auto od bravo-a?
@perfiko
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
-
- Site Admin
Zar stvarno mozes da poredis seriju 3 i Bravo? Dva razlicita segmenta?ftj napisao:Ko je pominjao golfa? Stvarno smatraš da ima potrebe da se dokazuje da je bmw trojka bolji auto od bravo-a?
Jel zabranjeno? Meni je bravo njesra auto sve i da ima masažere na zadnjim sedištima i kožu od mladog muflona i izvinjavam se ako je zabranjeno reći da je trojka u svakom slučaju bolji auto od njega. I to je i dokazano prodajnim uspesima dotičnog automobila.
-
- Site Admin
Nije zabranjeno ali nema svrhu. Ti ne razumes da se "bolji" ne odnosi na tvoju licnu percepciju. Ako nesto uporedjujes to mora biti na merljiv nacin. Ako hoces nesto da uporedjujes prema licnoj percepciji, ona se spremi da prihvatis kada neko kaze "bas me briga sta ti mislis" jer kako ti mislis da ne gresis tako i neko drugi misli da ne gresi.
Elem, odlutasmo od teme. Necemo dalje.
Steva se ne javlja......verovatno nema pomaka u potrazi.
Elem, odlutasmo od teme. Necemo dalje.
Steva se ne javlja......verovatno nema pomaka u potrazi.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ja sam kod Bravo napisao "npr." u zagradi. Može i neki drugi auto da bude. Bravo je odličan primer jer je potcenjen, a u stvari je solidan auto sa bogatom opremom, pa stoji kao veliki kontrast BMW.
Poenta onog što sam napisao je još jedan primer apsurdnog pojma "premium".
Prodajni uspesi nisu baš neko merilo da li je neki auto dobar ili loš. Na snagu brenda mogu da se izguraju svakakva sranja...ne unedogled, ali može.
Poenta onog što sam napisao je još jedan primer apsurdnog pojma "premium".
Prodajni uspesi nisu baš neko merilo da li je neki auto dobar ili loš. Na snagu brenda mogu da se izguraju svakakva sranja...ne unedogled, ali može.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segme
Svasta mogu da razumem osim klot premijuma, jer taj auto ima tek deo svog potencijala, fakticki mu ostaje samo znacka na haubi.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2