Mercedes - generalna tema
Re: Mercedes - generalna tema
^ Nije slagao pinkfloyd.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
https://www.youtube.com/watch?v=0mZBouwiYGUJi 4Tze napisao:Gde to?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Underrated ne znači "loš auto". Ima puno underrated kola u istoriji koja su istovremeno bila i odlična kola. Ima materijala da se kaže za AMG GT da je underrated (mislim da je još malo rano za takav sud, ali miriše na to), ali nažalost Doug Demuro je još jednom pokazao da nema pojma i kao bloger u suštini, a ne auto novinar, on krene sa zapaljivom tezom koja treba da poveća broj komentara i klikova (jer je njemu to cilj, a ne da prikaže auto) i onda uopšte ne zna da se bavi tom temom nego napravi običan, čak relativno slab test auta u kome sebe ističe sa kreveljenjem i nekim na silu duhovitim opaskama, umesto da istakne auto. Imao je par teza na raspolaganju koje je mogao da spomene zašto bi se za AMG GT moglo reći da je underrated, a nije spomenuo nijednu. On je potekao s Jalopnika koji uvek ume da pronađe atraktivne teme koja te nateraju da ih čitaš, a onda se vidi da su to uglavnom površno obrađene teme, a vrlo često i gluposti.
- milospinkfloyd
Znamo starce sta znaci underrated, taj deo posta si mogao preskociti
a novinar je no comment.

- starac vujadin
Pa jasno je da nisam mislio "ti ne znaš šta znači reč overrated, sad ću da ti objasnim", nego "da se radi o dva pojma koji nisu nužno povezani" o čemu govori ceo moj post, pa sam napisao širu priču (osim što nisam hteo da pišem i zašto je AMG GT auto koji je možda underrated), a nisam tebe ispravljao.
- milospinkfloyd
Pa ja sam u argument da nije underrated napisao to sto je javno prozivan za najbolji vozacki auto na svetu od strane popularnih magazina, a ti nisi napisao zasto mozda jeste underrated. Koliko ja vidim javnost je prilicno odusevljena autom. Mozda se malo prodaje?
Inace jalopnik danas i nekad nije isto.
- starac vujadin
Ok, ja rekoh da to nije nužno dovoljan argument. Još gore je što je istoriji bilo i overrated autmobila koji ni izbliza nisu bili nešto posebno dobri. Od slučaja do slučaja.milospinkfloyd napisao:Pa ja sam u argument da nije underrated napisao to sto je javno prozivan za najbolji vozacki auto na svetu od strane popularnih magazina, a ti nisi napisao zasto mozda jeste underrated. Koliko ja vidim javnost je prilicno odusevljena autom. Mozda se malo prodaje?
Nisam napisao kao što sam i sam rekao, niti ću, jer će otvoriti glupa rasprava.
Sa'će Heroj da vam se probudi, pa da vidimo na koju je nogu ustao...
- milospinkfloyd
Strepimo i sa nestrpljenjem iscekujemo post ali ni izbliza bas i da strahujemo kao od Lakija u bmw temama 

Pa slazem se sa Starcem za to da je underrated, ali je em bespotrebno rekao da underrated ne znaci lose, sto niko nije ni rekao niti pomislio, em je i cela diskusija totalno bespotrebno zapoceta oko znacenja izraza underrated 
Underrated je zato sto nema toliku medijsku paznju, koliku zasluzuje, sto se vodi kao jos jedan Mercedes, a ne kao vrhunski performance auto, sto nema hypea oko njega, nema neki fanbase, niti ljudi uopste imaju predstavu koliko je taj auto zaista dobar i koliko je zapravo pomrsio konce Porscheu, koji je tu suvereno bez konkurencije vladao, everyday supersportski auto.
I ima tu sigurno jos razloga o kojima nisam nesto puno razmisljao.
Ja slsa nikada nisam preterano zeleo da posedujem, jer mi je bio previse i ako sam mu se uvek divio, a za ovim autom otkidam
Ne zato sto je lepsi ili brzi, nego mi je jednostavno kao ukupan proizvod pozeljniji.
Sent from my SM-G935F

Underrated je zato sto nema toliku medijsku paznju, koliku zasluzuje, sto se vodi kao jos jedan Mercedes, a ne kao vrhunski performance auto, sto nema hypea oko njega, nema neki fanbase, niti ljudi uopste imaju predstavu koliko je taj auto zaista dobar i koliko je zapravo pomrsio konce Porscheu, koji je tu suvereno bez konkurencije vladao, everyday supersportski auto.
I ima tu sigurno jos razloga o kojima nisam nesto puno razmisljao.
Ja slsa nikada nisam preterano zeleo da posedujem, jer mi je bio previse i ako sam mu se uvek divio, a za ovim autom otkidam

Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
Ma jok, opusti se. Nije bitno šta ja mislim o tome.milospinkfloyd napisao:Strepimo i sa nestrpljenjem iscekujemo post ali ni izbliza bas i da strahujemo kao od Lakija u bmw temama
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ok, i gde još?milospinkfloyd napisao:motortrend coty 2015Ji 4Tze napisao:Gde to?

Boringly average, but also perfect for school run mums
- milospinkfloyd
ne secam se stvarno