BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Aero Madera
http://imgur.com/gallery/tW2Ss
http://imgur.com/gallery/tW2Ss
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Koliko je meni ovo kul. Npr zbog ovoga bi voleo da sam amerikanac,zakacis kucicu i krenes sa jedne na drugu stranu. Cenim da je avantura zivota.
Jos ako vozis M5
Jos ako vozis M5

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovo bi bilo jos bolje po juznoj Americi provozati, to bi mi bio veci trip za taj hipi pristup.
Venecuelom npr 
Šta znam, meni Južna Amerika nije u tom fazonu, više je za bajs/motor

Ja za takav road trip biram Kanadu 
Juzna Amerika nije dovoljno bezbedna za neobavezno lutanje...

Juzna Amerika nije dovoljno bezbedna za neobavezno lutanje...
Kad imas za 911 imas i 20-30e za nocenje.
Nije to poenta, i ja sam na svom putu po Evropi nosio sator, jednostavno je veci dozivljaj i bolja uspomena.
- Rakhil
Naravno, posetio bih i te raspale drzave, i to je dozivljajstefanan napisao:Venecuelom npr

Cenim da bi motor bio dosta opasniji. Varijanta gde mogu da naidjem na sjajan deo puta, otkacim prikolicu, pa se lepo izvozam gore-dole pre spavanja mi je privlacnija.
Severna Amerika ima toliko motela i prenocista usput da je kamp prikolica samo ako ti je bas gust.
A ti zaista mislis da ces da ides na avanturu od 5000 kilometara, pa ces jos da otkacinjes prikokicu i vozikas se napred nazad kada ti.se svidi neki.put? :cheesuschrist:
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
Ja necu, ali je lepo mastati 

Sto kaze aca jeste poseban dozivljaj, vozis kroz te predele necim poput porsche-a i kampujes. Sumnjam da oni koji imaju za 911 idu negde uopste a da nije avionom, mada to je vec krajnost. Kamp mozda jeste malo skup,tj koliko sam gledao dodje mu slicna cena kao kad bi odseo u nekom motelu, ali ni ameri recimo nisu jefitni, u "divljim" je nocene 5-10 dolara a u uredjenom kampu 20-30 dolara, a i treba vise vremena/goriva da bilogde stignes. Za cene motela ne znam, lepo sto ima i njih jer mozes da biras, pa kako ko voli, da li da te zakolju u motelu ili trailerpark-u.ftj napisao:Kad imas za 911 imas i 20-30e za nocenje.

Sumnjam da bi iko posle celodnevne voznje i zezanja mogao da se vozika, pod uslovom da uopste ima snage da raskaci prikolicu.

Amateri... Kampujte u BMW-u.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...