Korozija na novijim vozilima
Re: Korozija na novijim vozilima
Ma, tu se samo malo nagura zgužvanih novina i pur pena preko, a posle git za čamce i "kao nov" 

Gde je ovo garazirano gospodine , u Resavskoj pecini ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Golf 5,6, Polo 5, Fabija 2 svi imaju problem i sa korozijom na gepek vratima oko znaka.
Prošle godine sam tražio da kupim neki auto do 4 m i da nisam gledao ne bih verovao koliko ima trulih Fabia 2.
Al ovaj tu nije imao problem ni najmanje za divno cudo.
@milose baci i ti pogled na rubove povremeno, sumnjam da su se za osmicu vise potrudili.
@milose baci i ti pogled na rubove povremeno, sumnjam da su se za osmicu vise potrudili.
Ni ja ne verujem da su se potrudili , ja sam na sestici imao jednu tackicu na zadnjem levom pragu , doduse ne znam da li je bila rdja ili greska kod farbanja , kao mehuric . Otkrio sam je 2022 , a stranci kazu da je moja sestica jos bila super jer krece korozija svima nakon 10 godina .
Znas da se salim , video sam tvoju garazu , prostrana je i provetrena , videcu kako cu ja proci sa -2 i klackalicom .
Ono sto mislim da je najveca smrt jeste Austrija zimi , jednostavno nigde drugde mi nije toliko bio beo auto od puta .
Znas da se salim , video sam tvoju garazu , prostrana je i provetrena , videcu kako cu ja proci sa -2 i klackalicom .
Ono sto mislim da je najveca smrt jeste Austrija zimi , jednostavno nigde drugde mi nije toliko bio beo auto od puta .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Folksvagen ima nekakvu tradiciju loše limarije. Sve na platformi prve “Bube” izuzev same “Bube” vrlo brzo korodira, kao i sve ostalo do osvežavanja »Golfa I« oko 1978, onda su počeli da se popravljaju, osamdesetih uveli delimično pa vremenom i skoro potpuno cinkovanje, ali su se pre oko 25 godina polako prešaltali na staro.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Juce bio kod drugara majstora da mi malo pretrese trap na autu i gleda auto odozdo kaze jbt ovo sve ko novo nisam odavno video, pa reko to je italijan nije nemac pa da ima koroziju
na konto toga sto je on promenio dva audija upravo zbog korozije
I definitivno se slaze da je na vw grupaciji najvise korozije video a sto i ove slike pokazuju. Japanci su sledeci po tom pitanju.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da se primetiti da je krilo farbano.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Što bi rekli, iz aviona
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Možda je original krilo zamenjeno turskom kopijom bez osnove zaštite.
Ali ako je auto iz Nemačke ili Austrije, nije isključeno da je i original.
Krilo.
Ali ako je auto iz Nemačke ili Austrije, nije isključeno da je i original.
Krilo.