Ali bukvalno. Mog drugara koji je covek sad nuklearni fizicar su startovali tako dok je Peglicu vozio. Kao presao na crveno na jednom semaforu koji celu noc radi, a inace je tu samo zbog pesaka koji prelaze samo danju. Ugl. zaustave ga sa sve rotacijom. I tu kao, presli ste na crveno ovo ono, znate kolika je kazna, tralala. Na kraju se svelo da je ovaj imao 100 din kod sebe (ima tome vec dosta godina) i kaze pandur to nije ni za 2 pljeske. Kaze, ajde, daj te pare i nikad se nismo videli.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Znam. Pričam iz iskustva. Meni tražili pre XY godina za kilo pečenja, a ja pojma nemam pošto je pečenje. Al je to cenkanje bilo. Na kraju smo se svi smejali ko ludi.
Mada, napravio sam prekršaj.
Kakvo bahato parkiranje u sred kružnog toka.
Inače ja mislim da snimaju ove što ih slikaju pa će da šalju kazne za korišćenje mobilnih telefona u toku vožnje.
Negde sam pročitala da sad treba da kupe neke štampače za policiju-jedan te slika,pošalje nekako preko 3G mreže,posle te drugi zaustavi i uruči sliku! Sve sinhronizovano-instant slike dobiješ,kao na svadbi....samo malo skuplje
Jel neko dobio ili video na netu sliku kako izgleda poziv koji se dobije od MUPa kada FAMA uslika prekoračenje pa ne zaustave nego šalju? Za kamere znam, al me zanima ovo kako izgleda...
Grujic napisao:Jel neko dobio ili video na netu sliku kako izgleda poziv koji se dobije od MUPa kada FAMA uslika prekoračenje pa ne zaustave nego šalju? Za kamere znam, al me zanima ovo kako izgleda...
dobio sam ja
pa dodju kod tebe i donesu slike, s' tim sto na slikama ne sme da se vidi ko je vozio ispisane su neke gluposti preko...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Poslednja izmena od ADrei u 14 Okt 2013, 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
to je bilo pre 3-4meseca...
probacu da nadjem ali ne znam ni dal su mi dali te slike ili su mi samo pokazali
znam da je bilo postavljeno u nekoj zastavi 10 koje je blejala parkirana pored puta...