Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Svetska zavera

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Re: Marko Kraljević
Cela Rusija ima da propadne u roku od 50 godina, samo da se nađu rešenja za njihove sirovine, pa ćemo onda videti koliko će onda rublji (rubalja) šta da košta.
Ovo je tema sa vicevima Aco, nije stvarno.
Znam da je tema s vicevima, ali sam ga već čuo 30 puta od svih mogućih rusofila, koji u 90% slučajeva i veruju u to.
Aco, to je samo vic, niti Rusija želi, niti može da zavlada svetom. Ne verujem ni da najžešći rusofili imaju takva očekivanja. Inače je vic još iz vremena SSSR-a, a tada jesu postojali ljudi koji su verovali u "svetski sovjetski savez". Ali to opet nema veze sa Rusima i rusofilijom, već sa komunističkom ideologijom. Inače, boljševici su mahom bili anti-ruski raspoloženi (i malo je među njima bilo Rusa). Samo činjenica da je njihova revolucija izvedena na teritoriji gde je ruski narod bio najveći, zadržala je ruski jezik i kulturu kao dominantne na tom području. Tako su Rusi postali sinonim za komunizam, što je velika nepravda. Malo ko razmišlja o tome da je Lenjin bio 1/2 Jevrejin, 1/4 Kalmik i samo 1/4 Rus, a Staljin 100 % Gruzijac. Mogu po imenima da ti navodim etničke pripadnosti organizatora Oktobarske revolucije i prvih ministara SSSR-a. Sve sami Poljaci, Litvanci, Letonci, Estonci, Jermeni, Jevreji i Gruzijci.
Ђенерал Јанковић
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pa ovo je skrivena kamera
Da se uvede novo pravilo, posle svakog vica da ide objašnjenje 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ja stvarno ne znam odakle vama potreba da mi bilo sta objasnjavate? 

ipak je samo vic naravno 

@Snork
Evo i njihova danasnja marioneta to vise ne krije, sve su oni zauzeli, oteli, ubili...
Nekad su trebali da se infiltriraju pa su se malo krili...pa su razni Bronstajni, Apfelbaumi, Rozenfeldi, Brilianti itd. u narodu bili poznati kao Trocki, Zinovljev, Kamenjev, Sokolnikov...
http://www.youtube.com/watch?v=oIeYoF1VhHc
Evo i njihova danasnja marioneta to vise ne krije, sve su oni zauzeli, oteli, ubili...
Nekad su trebali da se infiltriraju pa su se malo krili...pa su razni Bronstajni, Apfelbaumi, Rozenfeldi, Brilianti itd. u narodu bili poznati kao Trocki, Zinovljev, Kamenjev, Sokolnikov...

http://www.youtube.com/watch?v=oIeYoF1VhHc
Hajde neka neko prepravi one tri rublje na 3000 rublji, pa da pređemo na sledeći vic.AcaKayak napisao:Cela Rusija ima da propadne u roku od 50 godina, samo da se nađu rešenja za njihove sirovine, pa ćemo onda videti koliko će onda rublji (rubalja) šta da košta.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
(možda nije loše ovo prebaciti u temu "Teorije zavere")aleksa napisao: Evo i njihova danasnja marioneta to vise ne krije, sve su oni zauzeli, oteli, ubili...
Nekad su trebali da se infiltriraju pa su se malo krili...pa su razni Bronstajni, Apfelbaumi, Rozenfeldi, Brilianti itd. u narodu bili poznati kao Trocki, Zinovljev, Kamenjev, Sokolnikov...![]()
Aleksa, ja o Jevrejima generalno imam izuzetno dobro mišljenje (iako s njima nemam nikakve veze) i namerno nisam hteo posebno da ih ističem u ovoj priči. Inače među njima ima grupa totalno različititog porekla, raličititih verskih i ostalih ubeđenja, a neki od njih se međusobno i ne podnose.
I među dobrim delom Jevreja vlada mišljenje da ovi koji su preko Rusije došli u zapadnu Evropu uopšte nisu Jevreji, već Hazari koji su prihvatili Judaizam. Ta "sorta" je dala razne Rotšilde, Rokfelere, razne druge svetske moćnike, kao i pomenute boljševike.
S druge strane pogledaj svetsku nauku i kulturu, gde su Jevreji dali doprinos hiljadama puta veći od svog procentualnog učešća u ukupnoj populaciji. A pri tome mnogi od njih ne da nisu bili bogati i uticajni, već su živeli u krajnjoj bedi.
Ljudi koji su bili u Izraelu kažu da se tamo izuzetno vole Srbe. Jednostavno, znaju da smo imali i da imamo iste neprijatelje: nemački imperijalizam i islamski ekstremizam. I Srbi u B&H to znaju, i uzvraćaju Izraelcima jednakim prijateljstvom. Što se tiče vlasti u Srbiji... njihovo ponašanje je meni neshvatljivo. Poklanjanje državne imovine Arapima, dovođenje Turaka da kupe naše firme (!!!). Pa čak i naizgled bezazleno šurovanje sa Azerbejdžancima... To je direktno guranje prsta u oko Jermenima, koji su pravoslavni hrišćani i postradali su od Turaka gore nego mi. A da ne govorim da je jermenski lobi u Americi po snazi odmah iza jevrejskog.
Što se tiče Putina: da li je bolji on, koji je uspeo da ukroti jevrejske oligarhe i makar ih natera da plaćaju porez državi (a nešto im je uzeo i nacionalizovao), ili je bolji Jeljcin koji je sve to pustio bez kontrole i koji je, kada su srpsko-ruske stvari u pitanju, bio žestoko potplaćen od strane Bedžeta Pacolija, inače glavnog finansijera šiptarskih operacija na Kosovu?
I da li je bolja Hilari Klinton, koju su Šiptari kupili za manje od milion dolara (njenog muža-predsednika neću ni da pominjem, jer je bio njena marioneta), ili je bolji Donald Tramp, koji je Jevrejin i koji se javno izvinio Srbima za nepravdu koje im je Amerika učinila? Inače, njegova glavna prednost je što je toliko bogat, da sam finansira sopstvenu kampanju, pa ga ne može kupiti šačica terorista ni za milion, ni za 100 miliona dolara.
Ђенерал Јанковић
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Aj' sjebite i ovu temu 
Kliker bi pokvarili

Kliker bi pokvarili

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jel nam i "americka hegemonija" isti neprijatelj?
To sto su kupili onog lopova i svercera koji je na celu Republike Srpske i koji im se stalno ulizuje, ne znaci da ih taj tamo narod voli.
Sto se tice nasih i turaka, azerbejdzanaca... nema potrebe komentarisati, mi smo DNO kao drzava, ne postoji slican primer u svetu.
Putin nikog nije ukrotio, obicna marioneta, a pare se iznose (KRADU) iz Rusije sve vise i vise, a kao sto rekoh vec jednom za Ruse ostaje droga, hiv, sekte, samoubistva, prostitucija, alkohol... a pare od tog poreza umesto za zdrastvenu negu, odose na Kavkaz da se podstice nataliet, kod njegovog drugara teroriste, koji je licno ubijao Ruski narod.
Ameriku ne komentarisem...
I stvarno nek prebace ovo, ili obrisu, s.ebasmo viceve.

To sto su kupili onog lopova i svercera koji je na celu Republike Srpske i koji im se stalno ulizuje, ne znaci da ih taj tamo narod voli.
Sto se tice nasih i turaka, azerbejdzanaca... nema potrebe komentarisati, mi smo DNO kao drzava, ne postoji slican primer u svetu.
Putin nikog nije ukrotio, obicna marioneta, a pare se iznose (KRADU) iz Rusije sve vise i vise, a kao sto rekoh vec jednom za Ruse ostaje droga, hiv, sekte, samoubistva, prostitucija, alkohol... a pare od tog poreza umesto za zdrastvenu negu, odose na Kavkaz da se podstice nataliet, kod njegovog drugara teroriste, koji je licno ubijao Ruski narod.
Ameriku ne komentarisem...

I stvarno nek prebace ovo, ili obrisu, s.ebasmo viceve.

- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Jermeni nisu pravoslavni hrišćani već monofiziti i pripadaju staroistočnim crkvama koje su se odvojile još 451. godine u prvom raskolu od velike crkve (kasnije podeljene na pravoslavne i katolike 1054. godine).snork napisao: To je direktno guranje prsta u oko Jermenima, koji su pravoslavni hrišćani i postradali su od Turaka gore nego mi. A da ne govorim da je jermenski lobi u Americi po snazi odmah iza jevrejskog.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Ima i ona prica da je poslednji car nikolaj romanov bio zapravo nemac a ne rus.