Zatamnjena stakla
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Zatamnjena stakla
Pokušavam da zamislim auto sa takvim folijama i ne mogu da skinem osmeh sa lica 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja ti ne bih preporucio Jovu iz Batajnice.
Meni je zalepio malo ofrlje, a uz to je i IZGREBAO jedno staklo dok je krojio foliju. Sreca da je auto vec imao 3godine i da sam u fazonu jbg desava se...
Da je naleteo neko kao Ogi ko je osetljiv na te stvari, ne zelim ni da pomislim sta bi bilo, jer nije malo zagrebano.
Takodje, znam dosta ljudi kojima je super uradio i zadovoljni su... Folije stavljene 2008...
Meni je zalepio malo ofrlje, a uz to je i IZGREBAO jedno staklo dok je krojio foliju. Sreca da je auto vec imao 3godine i da sam u fazonu jbg desava se...
Da je naleteo neko kao Ogi ko je osetljiv na te stvari, ne zelim ni da pomislim sta bi bilo, jer nije malo zagrebano.
Takodje, znam dosta ljudi kojima je super uradio i zadovoljni su... Folije stavljene 2008...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ivan sa Zvezdare i Lacika u Kamenici su, koliko vidim, jedina 2 majstora za koja nigde nisam našao lošu kritiku.
There are 10 kinds of people in the world:
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I Ivan Kumodraz.
Generalno, nakon ovoga sa folijama, ja bih ubuduce ipak isao na LLumar, a to u Bg znaci Black Glass... Global sam video maltene kod svih, doduse sada je masovniji Suncontrol koji ja imam i ok je za sada...
Generalno, nakon ovoga sa folijama, ja bih ubuduce ipak isao na LLumar, a to u Bg znaci Black Glass... Global sam video maltene kod svih, doduse sada je masovniji Suncontrol koji ja imam i ok je za sada...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam kod Ivana u Kumodrazu radio 3 automobila i mogu da dam toplu preporuku.
Uvazio je reklamaciju za foliju koja je bila pukla po duzini (nekih 10cm)
Uvazio je reklamaciju za foliju koja je bila pukla po duzini (nekih 10cm)
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nije problem ako se nekome desi peh, ali je problem ako ne stoji iza svog rada.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Grujic
- Moderator
Ma ovo nije do njegovog rada. Jeste da bi trebalo da uvazi reklamaciju, al ovo moze da se dogodi svakom ko stavlja te folije, a sve o da prihvati reklamaciju imas duplo cimanje...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja idem u subotu kod decka koga mi je Next preporucio, Decko radi sa 3M folijama, mozes samnom da vidis kako decko radi, pa ako ti odgovara..... Ja cu napred 50 pozadi 85%nidza napisao:Ko je ekstra zadovoljan, još bolje ako ima vezu, da mi preporuči, i da vozim Alfu na foliranje?
Dokle beše smem da zatamnjujem? I da li smem šoferku da zatamnim donekle recimo, koliko to ima smisla uopšte? Nema niko gradualne folije, to bi bila vrhunska stvar jer sunce uglavnom prži odozgore. Vozačka vrata bih zatamnio da budu u liniji sa retrovizorima prozirna, a ka gore da se sasvim zatamni. Na žalost tako nešto niko ovde ne stavlja (ne znam ni da li postoji).
Nidzo, stavi 30% na soferku i 60% sa strane, da ti ne remeti vid, ako ti je cim, ali racunaj da ja sa 85% svuda imam cim samo u mrklom mraku u rikverc na retrovizore.
Ja sam radio kod Ivana u Kumodrazu, a treba videti koje folije ima ovaj sa Zvezdare.
Iskreno, sada da radim, radio bih samo tamo gde imaju Llumar i ako su mi ove Global dobre.
I tada sam otisao u Kumodraz, jer mi je DayWalker rekao da stavlja Llumar, a Ivanova prica je da je to ista firma, dok je vadio Global folije...
U Blacku je par ljudi koje znam zatamnjivalo i super im je.
Sent from my Sony
Ja sam radio kod Ivana u Kumodrazu, a treba videti koje folije ima ovaj sa Zvezdare.
Iskreno, sada da radim, radio bih samo tamo gde imaju Llumar i ako su mi ove Global dobre.
I tada sam otisao u Kumodraz, jer mi je DayWalker rekao da stavlja Llumar, a Ivanova prica je da je to ista firma, dok je vadio Global folije...
U Blacku je par ljudi koje znam zatamnjivalo i super im je.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
Na soferku samo onu tzv termoreflekujucu, ili kako vec, imaju u Black glassu..
Ma jok, ima Milos fazon 50%, ni ne vidi se. Lagano 30% bez razmisljanja
Nema hladovine bez zatamnjenja 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ivan sa Zvezdare je meni prošle godine stavljao Suncontrol folije i super su. Odlično radio posao i vrlo je pedantan.
Evo kako radi dečko. Ovo je on...
https://www.youtube.com/watch?v=DVoSARHY24w
Kome Kraljevo nije daleko imam komšiju koji odlično radi. Sve tamnim kod njega. Stavlja LLumaru folije.
Evo kako radi dečko. Ovo je on...
https://www.youtube.com/watch?v=DVoSARHY24w
Kome Kraljevo nije daleko imam komšiju koji odlično radi. Sve tamnim kod njega. Stavlja LLumaru folije.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ko ti radi u KVu? Spremi info za subotu, treba da tamnim 75 

Neksa iz Kovanluka. Radi to baš dugo i odličan je.
Kod Ivana iz Kumodraža smo radili Jazza i OK je u principu, imali smo reklamaciju na jedno staklo i to je sredio. Nisam video da su folije firmirane, kao "sve ti je to isto". Bele su bile kutije iz kojih vadi rolne, ali je bitno da stoji iza svog rada.
Avensis je rađen u Black Glassu i ne vidim da folijama nešto fali, osim malo na jednom vrhu prozora, ali ko zna od čega je (jedino što su previše tamne, ali nisam ja birao jel).
Avensis je rađen u Black Glassu i ne vidim da folijama nešto fali, osim malo na jednom vrhu prozora, ali ko zna od čega je (jedino što su previše tamne, ali nisam ja birao jel).