Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Novi Sad

Post od nikaragva »

blaugrana napisao:Ruska bratija :pop:
Smeo bih se opkladiti da je to nasa bratija :kezo:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

A sto se Dejtonka tako zove? :)
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da bi se ušlihtao svom šefu, Slobodanu Miloševiću, tadašnji direktor Jugopetrola, Dragan Tomić je te 1995, na otvaranju renovirane pumpe predložio da se zove Dejton, povodom Dejtonskog sporazuma koji je potpisan neposredno pre toga. Mislim da se pumpa nikada zvanično nije tako zvala, ali ostalo je do dana današnjeg.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

U NS-u nemaju još nijednu Gazprom "premium brend" benzinsku pumpu (kao ni u čitavoj Vojvodini - ispravite me ako grešim), a pošto je za tako nešto očigledno neophodna i atraktivna lokacija - "pečurka" će nažalost izgleda završiti kao kolateralna šteta...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pa to bas i nije nesto atraktivna lokacija, sa stanovista vozaca.
Atraktivna lokacija bi bilo nesto npr. na futoskom putu. Recimo kao sto je Mol.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Gde nije atraktivna, maltene u centru grada i uvek puna automobila...

TT
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Off topic
methane.master napisao:Off topic
Da bi se ušlihtao svom šefu, Slobodanu Miloševiću, tadašnji direktor Jugopetrola, Dragan Tomić je te 1995, na otvaranju renovirane pumpe predložio da se zove Dejton, povodom Dejtonskog sporazuma koji je potpisan neposredno pre toga. Mislim da se pumpa nikada zvanično nije tako zvala, ali ostalo je do dana današnjeg.
Off topic

Mislim da se ona pumpa u Mihajla Pupina, kod bloka 30 (danas je Eko valjda) jedno kraće vreme nezvanično zvala Rambuje, valjda neka analogija Dejtonu.

Nikad nisam video tu pečurku, ali deluje zanimljivo. Mogli su da je preurede i prilagode, ali mislim da o tome baš niko nije razmišljao.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Saša napisao:U NS-u nemaju još nijednu Gazprom "premium brend" benzinsku pumpu (kao ni u čitavoj Vojvodini - ispravite me ako grešim), a pošto je za tako nešto očigledno neophodna i atraktivna lokacija - "pečurka" će nažalost izgleda završiti kao kolateralna šteta...
Ako cemo tehnicki da gledamo, u Vojvodini ima. Kad se predje pancevacki sa desne strane. Jedina na kojoj sam ja video bas obelezja Gasproma
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ako se dobro sećam, ta Pečurka je originalno urađena u natur-beronu, pa je posle prekrečena i okačeni oni limovi po obodu. Originalno je mnogo bolje izgledala. Glupo je što je ruše jer je ipak bila neki mini-landmark u NS. Ako se ne varam ona kod Merkatora je nešto manja.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Da, u Maksima Gorkog, kod Spensa, je velika, na bul. Cara Lazara, kod Merkatora, je mala. Citam jutros vest o tome i neko u komentarima rece "gde cu sad da sipam najgore gorivo u gradu".:D Retko sam sipao na pecurkama, na velikoj dok sam vozio motor krajem devedesetih, na maloj samo jednom, prvi rezervoar na Suzukiju. Na tim pumpama su tocile razne firme, narocito drzavne, cak je jedno vreme kruzila prica da na maloj pecurci sipaju direktori i ekipa iz NIS-a, koji je 50m od pečurke i ostali novosadski krem pa zbog toga dopremaju odabrano gorivo...

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Google SV

Slika

Slika

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Re: Одг: Novi Sad

Post od Saša »

Ako pažljivije pogledate prvu Gezinu fotku videćete da je i objekat pumpe uz veliku pečurku takođe kružnog oblika i da njih dvoje zajedno čine celinu. Sve u svemu - šteta...

TT
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Još neke fotke pre nego što nestane.

Slika

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Retko sam sipao na velikoj, zato sto mi nikad nije bila usput, cesce sam sipao na maloj jer mi je usput kad idem na FG ili na fax.

Uglavnom na obe je stalno guzva, pogotovo na maloj.

edit: jel samo meni ne radi street view? ili ja to ne znam da ukljucim?
edit2: proradilo mi, evo male pecurke, mogli su i tu napraviti nesto, taman su blizu glavne poslovnice https://www.google.com/maps/views/view/ ... 98&fovy=75
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ladno mi ruse pumpu a nisam ni znao... Dakle pre par dana zadnji put natocih na pecurci :(
Em mi je u komsiluku em je najpouzdanija pumpa u gradu te sam tu najvise sipao. Sad ce sagraditi neku kicericu :)
Odgovori