Ivan napisao: 11 Nov 2017, 21:00
Duke mozda je do guma, jesi sada na manjim felnama? Inace mislim da sam ti video mazdu u agrohimu i ove godine, ja bio na optici.
Nisam jos menjao gume, tako da nije do toga. Bio sam pre 10-ak dana (valjda) u Agrohimu da proverim pritisak. Stao sam popreko ispred ulaza u boksove...
24km/h je bas dobar prosek brzine za gradsku voznju.....obzirom da je NS drugi grad po veličini,dakle,ima tu još prostora za gužvanje auta po bulevarima u NS
U BG to poprima sasvim drugi smisao.
Meni isti auto, u istim uslovima (gradska vožnja) troši po BG(grad) 50% više goriva nego u NS (grad).
SX4 1,6/120 TNG
Nekoliko sipanja do vr' boce, od 12-14 litara TNGa. Oko dvanaest kada malo više vozim vikendom.
Kratke relacije, često u gužvama, malo oštrija vožnja, da testiram jednu krajnost. Malopre natočih opet i sada ću voziti lakše koliko mogu, da vidimo šta će biti. Sa obzirom da neću menjati rute, biće opet gužve i sl., ali ću probati da vozim umerenije.
Ranije sam ga vozio uglavnom na odmoru i tu je, više otvoreno, manje po gradu, bilo oko desetak litara kako god okrenem..
Dosta brzo prebaci na plin, bez obzira što se upali dosta puta dnevno, merač goriva ne mrda sa punog. Kad potrošim još turu plina ide jedna tura benzina, pa da vidimo.