Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da će nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana ojačati mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima i da od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi.
Normalno, kada su leteli i Etihad (sa daleko boljom uslugom), i Er Srbija na istoj liniji.
Kroacija je dobila slicno od Lufthanze. Nemci im samo preuzmu razradjenu liniju, a ovi se povuku.
A kada Er Srbija pocne da se guzi po Evropi, docekace je Wizz koji u svakoj bazi u okolini Beograda (i Beogradu), jaca flotu za minimum dva aviona po bazi.
Po onome sto ja znam, cini se da imaju nameru da ojacaju Aviolet sa Boinzima, a moguce je polako videti i promenu flote na staro jer imaju dosta problema sa odrzavanjem Buseva (a i najam je "malo" cifra).
DRAMA NA LETU BEOGRAD - PARIZ Stjuardesa "Er Srbije" u suzama prepričala svoj HEROJSKI PODUHVAT
Kada su je iznosili iz aviona, okrenula se i rekla: "Moram da te zagrlim, ne znam šta bi se desilo da tebe nije bilo" - kroz suze nam prepričava stjuardesa "Er Srbije" Mirjana Todorović (24) rastanak s putnicom kojoj je pomogla kad joj je pozlilo na 10.000 metara.
Nisam bas hteo da komentarisem ovo, da ne budem u svakoj corbi mirodjija, ali noram.
Ovo mi se desava minimum jednom nedeljno i niko od posade nije "heroj", niti se pojavljuje u novinama.
A kada procitam sledece recenice:
"Savršeno uigrani TIM koji se brinuo o drugim putnicima se, u saradnji s Mirjanom, pobrinuo da svi ostanu na svojim mestima kako bi medicinska pomoć imala lakši pristup ženi."
"Uz podršku TIMA, nakon 15 minuta se smirila i već je, kako to dolikuje pravom profesionalcu, bila spremna za naredni let."
Jasno je da iza bombasticne vesti stoji HR i press sluzba Er Sustikle, jer jedino oni koriste rec "TIM". Bitno je dodati da nije sve zasluga mladjane stjuardese koja je ispratila proceduru, vec celog savrseno uigranog tima.