Leka nema a i što bi se lečioKuzmanovic napisao:Alfitis je teska i opsesivna bolest kojoj nema leka.![]()

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
Leka nema a i što bi se lečioKuzmanovic napisao:Alfitis je teska i opsesivna bolest kojoj nema leka.![]()
E pa, pravi sam makarenko. Okacio post, izlogovao se i onda se vise nisam logovao ni na forum, a ni na net, tako da nisam video ovaj post. A da sam video, spasao bi me itekako. Zasto se nisam logovao? Zato sto me uhvatio stomacni virus takav da sam skoro celu noc presedeo na WC solji uz stalnu mucninu i grceve u stomaku. Popio probiotik, za dorucak pojeo samo dvopek i casu vode, na srecu stigao kuci bez da se userem usput jer mi se smirilo, ali sam na Grcko-Makedonskoj granici cekao skoro 2 i po sata. Od 12:15h kada smo stigli, pa do 14:30h kada smo prosli napokon Makedonce. Zelim im da zauvek ostanu FYRM, govnari jedni! Grci digli rampe i samo masu rukom, a Makedonci rade kao da na granici ima 10 vozila. Ukupno 4 kolone se protezalo od FYRM rampi pa sve do Grckih rampi, a onda jos 3 kolone od Grckih rampi prema Evzoniju, u duzini od oko 2km.grujicd napisao:Texonja, idi na Dojran, tamo nema nikad gužve. Kad se ide iz pravca Atosa možda je čak i bliže i brže nego da se zaobilazi Solun. Jedina mana je što posle u Makedoniji imaš 20-tak km lošijeg puta dok se ne vratiš na auto put. Ali ako se na Đevđeliji čeka više od pola sata ovo se isplati. Isto tako možeš i na našoj granici da ideš na prohor pčinjski, samo isto imaš malo vožnje po lošijim putevima.
Milos napisao:Mercedes - making drivers into gentlemen since 1926