Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Dobro veče

Post od TheWickerMan »

Kuzmanovic napisao:Alfitis je teska i opsesivna bolest kojoj nema leka. :kezo:
Leka nema a i što bi se lečio :)

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

kupice audi alfu pa ce postati i mnogo pouzdanija :mrgren:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Možda ljudi vole u velikom auto da idu na posao? :D Dok se do pre 3-4 godine još proizvodila Crown Victoria, na Fordovom sajtu je stajalo "after your hard work, a safe ride home". Mislim... auto koji je skoro pola metra duži od S klase... i ima V8 motor od 4.5 litra... Amerima služi za odlazak na posao. :kezo: Naravno, nigde nije pisalo ni koliko ima konja ni koje su performanse. Standardna oprema je bila: radio-cd, ABS i klima, a moglo je da se doplati samo za alu felne i kožu. Dostupne boje su bile: crna, bela, siva i teget. Ali je i cena bila ekstra: 25000 dolara. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

grujicd napisao:Texonja, idi na Dojran, tamo nema nikad gužve. Kad se ide iz pravca Atosa možda je čak i bliže i brže nego da se zaobilazi Solun. Jedina mana je što posle u Makedoniji imaš 20-tak km lošijeg puta dok se ne vratiš na auto put. Ali ako se na Đevđeliji čeka više od pola sata ovo se isplati. Isto tako možeš i na našoj granici da ideš na prohor pčinjski, samo isto imaš malo vožnje po lošijim putevima.
E pa, pravi sam makarenko. Okacio post, izlogovao se i onda se vise nisam logovao ni na forum, a ni na net, tako da nisam video ovaj post. A da sam video, spasao bi me itekako. Zasto se nisam logovao? Zato sto me uhvatio stomacni virus takav da sam skoro celu noc presedeo na WC solji uz stalnu mucninu i grceve u stomaku. Popio probiotik, za dorucak pojeo samo dvopek i casu vode, na srecu stigao kuci bez da se userem usput jer mi se smirilo, ali sam na Grcko-Makedonskoj granici cekao skoro 2 i po sata. Od 12:15h kada smo stigli, pa do 14:30h kada smo prosli napokon Makedonce. Zelim im da zauvek ostanu FYRM, govnari jedni! Grci digli rampe i samo masu rukom, a Makedonci rade kao da na granici ima 10 vozila. Ukupno 4 kolone se protezalo od FYRM rampi pa sve do Grckih rampi, a onda jos 3 kolone od Grckih rampi prema Evzoniju, u duzini od oko 2km.
Deca nervozna, bebe placu, ljudi se kuvaju u kolima, a Makedonci rade brzinom ranjenog puza. Jos i zelenu kartu traze. Eeeej, nemoj slucajno da udjes u njihovu banana drzavu bez zelene karte. Kao da sam teleportom otisao u Grcku, pa se sad vracam autom koji nema zeleni karton.
Posle toga cekanje i na naplatnim rampama, oko 15 min na prvoj, oko 15 na drugoj i oko 30 na trecoj, nakon cega sam odlucio da u Srbiju udjemo na Prohor Pcinjski. Bilo je svega nekoliko vozila i prosli smo za oko 30 min. Jeste da se vozi dugo po bespucima, jeste da su krivine, da je nepregledno i sporo, ali makar ne stojis 2 sata i pomeras auto po 4 metra na svaka 2-3 min.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Grci njih tovare za tablice i dokumenta a oni njima vracaju tako sto zezaju turiste koji idu u Grcku.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Dobro veče

Post od Milos »

Danas sam provozao crveni auto 400 km :) kako lepo ide na autoputu i po kosutnjaku :) a i javio mi se jedan gospodin u Mercedesu kad sam isao na grrcki autoban.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ne znam gde si video gospodina, bio sam sam u kolima? :zbunjen: :kezo:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Mercedes - making drivers into gentlemen since 1926
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Dobro veče

Post od Floyd »

Kad smo kod toga, juce prolazim u centru pored nekog hotela. Ispred parkirano nekoliko S klasa a vozaci stoje pored i psuju se (drugarski) na srpskom :)

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Da nije jedan od njih bio ovaj u beloj košulji - vidi na 03:38 (kolega, kolega ...)
http://youtu.be/-6yUiwuWRLo
Poslednja izmena od maxer u 01 Sep 2013, 22:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kod nas nema nekoliko S :kuku: :kezo:

Milos napisao:Mercedes - making drivers into gentlemen since 1926
:kezo:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Upravo sam se vratio sa The Wall. Najspektakularniji koncert na kom sam ikad bio. :doubleup:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Slažem se. Događaj koji nije trebalo propustiti ni u kom slučaju. Ko je fan, taj je doživeo ekstazu.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ja jesam fan Pink Floyda, ali više volim neke druge albume. Ipak, i ovo je bio poseban doživljaj - avion koji proleće iznad publike i zakucava se u zid, lutke od 20m po bini, svinja koja leti iznad publike, zid koji se ruši... Ludilo!
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Samo za nexta, ultimativno resenje: "i za njivu, a i za igranku"

http://vesti.mojauto.rs/Noviteti/402738 ... amp-vozilo

:mrgreen:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Odgovori