Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Ivan »

To su kola :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Jel mi se cini ili hauba ne naleze na far lepo na drugoj slici?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... f-5-20-gti
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Zanimljiv auto:

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -170hp-dsg

zna li neko nesto vise? Mozda bi prodao BMW-a a ovo bi mi bila zanimljiva zamena. Ispunio bi sebi zelju a cini mi se da je i auto u dobrom stanju.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Zanimljiv mi je ovaj momenat sa cenom novog. Ovaj auto je placen 20.000 EUR, kratko je bio Porsche-ov demo auto. Kao nov je kostao oko 23.000 EUR. Farban prednji branik koliko se secam, ali nije bilo nekog velikog udarca. Ne znam zasto mislim da nije imao fabricku navigaciju nego je naknadno ubacena. Ali to nije ni toliko bitno.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

zvao sam coveka koji prodaje auto, rekao mi je da je farbao krov zbog nekih orasa koji su padali po autu i ulubili krov. kaze da ima i par ogrebotina na vratima, par kamencica na haubi a da je sve ostalo po p.s.-u.

Markoni, da li je moguce da je u pitanju druga Cupra? On mi rece da je prvi vlasnik, moguce je i da laze... Koliko novca bi ti dao za ovaj auto?

P.S. Da li ima logike kupiti ovakvog FR-a ili juriti Cupru/benzinca FR-a?
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Ovo je FR, nije Cupra. Prvi vlasnik jeste, kupio ga je u Porsche-u, a njihov je bio mozda 6 meseci. Branik je farban pre nego sto ga je on kupio. Sto se tice para nisam pametan. Nije mnogo zacepio cenu, kapiram da je do 12 nesto realno. Sto se tice benzinaca, Cupru ili FRa benzinca ces tesko naci kod nas u restyle-u, nesto ih je prodato mozda par kom. Raspitacu se da li je to ovaj na koji ja mislim, a gotovo sam ubedjen da jeste.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Meni je ovo preskupo i ima previše limarijskih problema za tako malu kilometražu...i nema šibedah (pošto reče da "ima sve živo od opreme"). Za 2 hiljade više može da se kupi polovni Golf 6 GTI. Seatovci u Srbiji malo precenjuju svoje nadrkanije verzije Leona, kao da su Lanceri Evo i Impreze STI u pitanju.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Hvala na informacijama, iskreno, znam da si doktor za Leone pa ti neizmerno mnogo verujem :)

Poceo sam da razmisljam o zameni auta, bez nekog posebnog razloga, mada jos nemam jasnu viziju sta bi kupio posle BMW-a a da ima smisla. Hteo bi da kupim nesto zanimljivo za voznju a da je malo prostranije od mog auta a resenje ne vidim. Idealna bi bila trojka E90 ali ne vidim ni jednu kao dostojnu zamenu za moj auto (stanje/godiste) a da ima iole normalnu cenu...

@starac vujadin,

i meni je to mozda mnogo za Seata, vidim da ostali Leoni kostaju znacajno manje, samo je problem sto ovde nema adekvatnih Leona FR (FL verzija).
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Facelift verzije bilo kog modela dobre s jedne strane jer su sve stvari koje mogu biti poboljšane i ispravljene na takvim kolima su sređene. S druge strane, kao polovnjaci su ekonomski dubiozni jer s protokom vremena njihovo mlađe godište biva manje bitno, a sve više preteže da je to stari model tako da se s cenom približavaju pre facelift verzijama jer ih ljudi gledaju skoro isto.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Facelift Leon donosi nove motore, CR, u odnosu na PD koji su bili pre facelift-a. Ovog FRa ne bih poredio sa GTIem, vec sa GTDom, koji kosta 18.000 sa ovom kilometrazom i opremom. Moze da trazi ko koliko hoce, realno je ono za koliko moze da se proda, a mislim da ovaj Leon za 12 moze da ode. Malo mraci to sto je farban krov, tj mene bi malo vise mracilo ali dobro.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Risto je spominjao i jače benzinske varijante Leona, pa sam zbog toga spomenuo "šesticu" GTI.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Pa 2 Cupre 2008 su u zadnjih godinu dana prodate za ispod 9.000 EUR, tako da bih rekao da i nisu toliko precenjene te najjace varijante. Mislim da su dizeli precenjeni, ali dobro. Takvo nam je trziste.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Iskreno, nisam siguran da bi mogao da ispratim finansijski jakog benzinca (recimo Cupru).

I meni je ta prica oko krova sumnjiva, smeta mi i sto mi nije rekao da je drugi vlasnik nego prica da ga je kupio novog.

Edit:
Meni je falilo malo vise hrabrosti da kupim Cupru... Jbg. ne zaradjujem ja dovoljno za takvu masinu gdje postoji opcija skupih kvarova zbog godina automobila...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Odgovori