jaksa napisao:Pretpostavljam da si znao o razvoju dogadjaja 1939-1940. na zapadnom frontu?
o razvoju situacije na zapadnom frontu ne znam nista posebno ali sam pre filma citao o bitci kod Dankerka.
superboss napisao:
milospinkfloyd napisao:Pogledah Dunkirk. Au. Bice da sam ja omasio poentu skroz, meni totalni podbacaj.
Zašto? Imaš pravo na sopstveno mišljenje koliko filmova je u poslednjih godinu dve izašlo koji su bili odlični večini-meni ništa posebno.
Od ratnih prvi mi recimo pada na pamet Fury.
prvo kad sam procitao ukratko o samoj bici nije mi bilo jasno sta ima tu da se prikaze jer to zapravo nije ni bila bitka vec povlacenje i saviznici su se povlacili onoliko koliko im je hitler dozvolio. Onda me zivo zanimalo sta ce tu Nolan da nam spremi jer sam bio ubedjen da nece opaliti suvu dramu sto je on upravo uradio. Znaci bitka iz 3 ugla bez radnje i suva suvcata drama - nikad to nisam voleo
Novi akcioni SF sa Will Smith-om:
https://www.youtube.com/watch?v=giozR7nb51c
Set in a world where mystical creatures live side by side with humans. A human cop is forced to work with an Orc to find a weapon everyone is prepared to kill for.
Release Date: 2017
Genre: Crime, Fantasy, Sci-Fi
Director: David Ayer
Writer: Max Landis
Stars: Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace
Milos napisao:Pokusavam da se setim kako se zove serija koju je izbacio Netflix u prethodnih godinu dana,desava se u sedamdesetim godinama proslog veka,mislim da se zove Vice,ali mi stalno gugl izbacuje hipsterski Vice.Jel zna neko ? Hvala.
Inace setio sam se kako se zove serija iz sedamdesetih,nije Vice nego Vinyl.