maxer napisao:A šta fali i ovom Nissan-u, za mnogo manje pare (ovaj je na BG table, slikan u Knjaževcu, zimus):
Za off-road dušu dao.
Šta fali da mesto Focusa voziš Golf 2? Tako nekako dođe. Taj Nisan ne može proći kud G500 4x4, nema njegovo ubrzanje, nije luksuzan kao on, nema opreme kao G, G je jači, čvršći itd itd.
G klasa ima neviđeno jak prenos. Osim toga, ovo na G klasi je jebena prerada, nije samo podigni i to je to.
Dosta sam G klasa vidio na džipijadama, šta je brojnije ne znam, ali znam da, ako je nešto najbrojnije ne znači da je najbolje. Nije ni Land Cruiser jeftin za održavanje. Nigde nisam rekao da Patrol, Pajero ili LC ne valjaju, samo sam prokomentarisao ovog podignutog Patrola kao "jeftinu alternativu".
I ovaj patrol je daleko od ozbiljno sredjenog terenca. Za pocetak treba promeniti gume i branike(tj nisam siguran da li su ovo plasticni ili gvozdeni al ofarbani).
RS6, danas sam ga vozio a nije iskljucena ni kombinacija. Vlasnik ima RS5 i RS6 ali hoce da poruci novu Panameru Turbo S cim se pojavi a ovi su na prodaju. Otvorili smo pricu pa cemo videti.... Mnogo mocan auto u svakom smislu, ubitacne performanse.