Grčka
Re: Grčka
Ja u petak sa kolegom i dve koleginice
putujemo mojim kolima na Lefkadu,Vasiliki.
Idem passatom b5,5 i u petak sam uplatio zdravstveno osiguranje za nas 4, izvadio zeleni karton i uplatio AMSS clanstvo pomoc na putu za nedaj boze. Sad slusam na satu ovo za onu potvrdu sto smaraju grci i makedonci za istekle saob. dozvole i tablice pa razmisljam dal i to da vadim i placam. A meni saobracajna vazi do 31.10.2018 godine i ne znam dal.i mene to kaci s obzirom da mi vazi saobracajna i tablice?
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Idem passatom b5,5 i u petak sam uplatio zdravstveno osiguranje za nas 4, izvadio zeleni karton i uplatio AMSS clanstvo pomoc na putu za nedaj boze. Sad slusam na satu ovo za onu potvrdu sto smaraju grci i makedonci za istekle saob. dozvole i tablice pa razmisljam dal i to da vadim i placam. A meni saobracajna vazi do 31.10.2018 godine i ne znam dal.i mene to kaci s obzirom da mi vazi saobracajna i tablice?
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
A šta očekivati od ove vlasti. Papire i potvrde(pečati obavezni).
Ovo sa rokom saobraćajnih i tablica zbog "refleksije" je takvo je*anje naroda u zdrav mozak!
Kad su oni promenili, zbog oštećenja, saobraćajni znak, a kamo li zbog propale refleksije?
Ovo sa rokom saobraćajnih i tablica zbog "refleksije" je takvo je*anje naroda u zdrav mozak!
Kad su oni promenili, zbog oštećenja, saobraćajni znak, a kamo li zbog propale refleksije?
Ako dobro vidim, imaš 4 varijante:
- magistralom po starom
- od petlje Miravci ideš malo "unazad" ka magistrali (Udovo) pa na Dojran
- od petlje Smokvica ideš na Marvince i Balince
- da peglaš skroz do Gevgelije pa levo na Bogdance
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Slažem se, čovek ima energije i entuzijazma.
izgleda da su danas apdejtovali mape pa je nova deonica vidljiva i na Googlu.
Google kaže na Smokvicu pa na Marvince i dalje za Dojran.
izgleda da su danas apdejtovali mape pa je nova deonica vidljiva i na Googlu.
Google kaže na Smokvicu pa na Marvince i dalje za Dojran.