Nije zvučno ime i većina ljudi nema pojma šta je, niti koliko košta. Jedna od stvari koje se kupuju za sebe i zbog sebe, plus su odličan poklon za neke posebne prilike.

Stefane druga priča je uživo. Ni meni Hydroconquest ne deluje nista specijalno a košta oko 1000€. Kad ga uzmeš, vidiš, staviš na ruku pitaš se kako je moguće da je tako jeftin. Pretera ga sa 50€ baš, toliko je bazni Casio od plastike.stefanan napisao:Meni ovaj seiko nije ništa posebno, mislim ovako na slici kao da košta 50-100e maksimum. Vostok izgleda 5xbolje
Lupio sam cifru, ali meni ovaj model izgleda potpuno obično a imajući u vidu da ga dosta ljudi ima pretpostavljam da se neka normalna verzija prodaje mnogo jeftinije od tog hydroconquestera.Uroš S. napisao:Stefane druga priča je uživo. Ni meni Hydroconquest ne deluje nista specijalno a košta oko 1000€. Kad ga uzmeš, vidiš, staviš na ruku pitaš se kako je moguće da je tako jeftin. Pretera ga sa 50€ baš, toliko je bazni Casio od plastike.stefanan napisao:Meni ovaj seiko nije ništa posebno, mislim ovako na slici kao da košta 50-100e maksimum. Vostok izgleda 5xbolje
Huawei P6 TT