Sent from my Sony
Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Dovoljno je da se disableuje, ja verujem. Ali onda nemas ni ti wi fi 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zar ne može u podešavanjima rutera da se usluga ugasi, a ne ceo WiFi?
Pa da, ali ako presečeš kablove od antena, onda isto nemaš.Xepoj87 napisao:Dovoljno je da se disableuje, ja verujem. Ali onda nemas ni ti wi fi
Koliko sam video, ne može. Inače, ono što je SBB dozvolio da bude vidljivo korisniku je samo deo podešavanja, i to dosta ograničen.nikaragva napisao:Zar ne može u podešavanjima rutera da se usluga ugasi, a ne ceo WiFi?
Ђенерал Јанковић
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nije dovoljno da se ugasi wifi, unifi signal ostaje a usluga se gasi pozivom call centra, ne znam da li je moguće on line, na portalu
Može i mailom
Aaaa, to je onda mnogo gora stvar. Izlažu radio zračenju ljude bez njihovog znanja + troše im dodatnu el. energiju.
Ђенерал Јанковић
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kako znate da je uključen taj Unifi? Jel piše na spisku rutera/wireles mreža koje hvataš baš "Unifi"? Ja sam sad pogledao na telefonu šta vidi i nema ništa pod Unifi.
TT
TT
Zračenje ne znam koliko je veće, ali struja je isti utrošaksnork napisao:Aaaa, to je onda mnogo gora stvar. Izlažu radio zračenju ljude bez njihovog znanja + troše im dodatnu el. energiju.
Pa, u odnosu na isključen wifi (kao kod mene), jeste veće i jedno i drugo. Dodatna potrošnja struje je zanemarljiva, ali o zračenju se može diskutovati...
Ђенерал Јанковић
Da, ali ako već radi WiFi, dodatkom ssid se povećava zračenje?
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Najbolje je ko može da zameni za običan modem. Stavite onda svoj ruter/firewall po želji i to je to. Ja sam uvek za odvojene uredjaje.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da, pojaviće se unifi u listi mreža, još uvek je test faza i nije svima pušteno, zvanično kreće od 1.11.Saša napisao:Kako znate da je uključen taj Unifi? Jel piše na spisku rutera/wireles mreža koje hvataš baš "Unifi"? Ja sam sad pogledao na telefonu šta vidi i nema ništa pod Unifi.
TT
Ali to nije u redu sa njihove strane. U ugovoru pise da mi placamo.unifi.uslugu u paketu. I ne bi trebali da nama ukinunkoriscenje jer ne zelimo da nam kljakavi uredjaj jos kljakavije radi zbog njih.McGruja napisao:Ja cu da se odjavim za sutra, jer otkazujem Unifi
poslato sa tt koristeći komši'n vajrles
Nemaju obicne modeme na stanju.Dzoni_m napisao:Najbolje je ko može da zameni za običan modem. Stavite onda svoj ruter/firewall po želji i to je to. Ja sam uvek za odvojene uredjaje.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kljakavije ce raditi samo ako se neko na njega nakaci.