To što je se fizički sišlo sa auto puta, prošlo kroz portal sa 5 informacija, znak prestanak auto puta, 80, 60, 40, stop naplata putarine (sve dupli znakovi, kvaliteta max klase 3M folije, proizvodnje znakova"Boja" Sombor), dva fizička diskontinuiteta, što su označene niše, ofarbani zidovi a ludi kao pod drogom (da ne kažem drogirani i pijani) voze kao da je i dalje auto put, je za zabrinjavanje nas kao nacije.
Lepo je Drobnjak rekao "i ćorav bi video", a ja dodajem "da je hteo"

Pitam vas šta bi bilo da je bio čovek u kućici za naplatu putarine? Ovakvih slučajeva je masa u eksplataciji auto puta.
Komitet za bezbednost saobraćaja je privatna institucije sudskih veštaka, koji za pare sve mogu, a koje predvodi Prof. Vujanić i njegov pi ar Damir Okanović inače pravnik po struci, a koji koriste svkau situaciju za sopstvenu promociju.
Uglavnom, svima vam čestitam na "objektivnim" komentarima.
Ja predlažem, da lepo pročitate sve što ste napisali, pa da lepo porazmislite još jednom!
EDIT:
Da ne bude nesporazuma, meni je muka kad vidim ubijenu životinju na putu, a kamo kad stradaju ljudi i to još mladi. Upravo zbog toga sam i napisao ovaj komentar, jer je krajnje vreme da svako preuzme odgovarajući deo odgovornost za svoje postupke, da se uvede red i smanje nesreće.