Nakon srpske premijere na nedavno završenoma sajmu automobila u Beogradu, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, održala je u Beogradu i svečanu promociju nove E klase. ... http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1116561
Nova E klasa za sada je dostupna sa tri motora, jednim benzinskim i dve dizel jedinice.
- snovni benzinac, Mercedes E 200 opremljen je 2.0 litarskim motorom sa 184 ks (135 kW) i 300 Nm.
- slabiji od dva dizelaša, E 220d proizvodi 195 ks (143 kW) i 400 Nm
- a snažniji, E 350d, raspolaže sa 258 "konja" i 620 Nm.
Ja sliku nisam ni otvarao A nema sta tu da se razume. Lepo pise za onog ko želi da pogleda
Bice oni svi sa oko 600hp (M5, E63, RS6) i nijanse ce odlučivati u performansama
U ovom videu kaze kako su 0-100 vreme i snaga drugaciji od deklarisanih vrednosti. Tj da svaki F10 dolazi sa 600+ ks, i da su mnogi merili ispod 4s do sto. Ne znam da li bi lagao, verovatno moze da se proveri koliko ih je radilo merenje i na bimmerpostu, a rekao je da je car and driver izmerio 3.6s.
Zna se dobro da M5 u idealnim uslovima i dobrim asfaltom do 100 ide za 3.7s.
Ne znam zasto to rade ali BMW je uvek dosta skroman sa zvanicnim vremenima ubrzanja.
Da, pise u Motortrendu tako, M5 competition package ide samo 0.3s sporije od E63S AMG-a do 100 km/h, isto toliko je sporiji na 400m, 11.6 i 11.9s.
Bas kako sam i rekao, E klasa je za nijansu brza, a vidim da je Competition svega 1s brzi od nje na Nurbrurgringu, dok deli vreme sa obicnim m5, a ja sam mislio da je losija na stazi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.