Evo, gotova šoferka, 45€, i nema nekog smisla slikati, apsolutno prolazi kao fabrika a rezultat se oseća odmah. U direktnom poređenju se videla mala razlika u nijansi, zanemarljivo...
Još malo o ceni (zvuči skupo možda), da je Ivan radio ceo auto i bio pa i dvostruko skuplji od Black Glass, opet bih rado išao kod njega. Dvojica rade lepo, fino i natenane a ne ko ovi što skoče njih 5 na auto i skembaju ga pre nego što pitaš "šta je bilo"...da je moja pritužba jedina pa ajde, nego ih ima bogami...jedan od mušterija je isto kukao na njih.
Hteo je Ivan gratis i leptire da mi uradi (one likove mrzelo) nego nije bilo vremena a i smetalo mu je vizuelno što je njegova Sun Control folija malo drugačije nijansirana...nema veze, nije zapelo. Izgleda kako treba i odlično "radi", od mene samo preporuka za sad.
Meni je to 45€ ipak mnogo... Više nego pola celog auta. U BG bi sa popustom ako je još aktivan ispalo nešto iznad 30€, a video sam da mogu ok da urade. To koliko ih radi nema veze jer opet uglavnom svak radi jedno staklo najčešće.
Kad smo kod njih, ima na sajtu ova folija koju sam pominjao, zove se Llumar Avantgarde, guglaću kad bude vremena.
Prvo su u Black Glassu to kao pripremili, stavivši je na parče folije pa onda na staklo. Ivan kad je to video krstio se...stavio je na drugo parče folije koje je ne oštećuje i samo po ivicama, preko te folije, je nalepio na staklo. Tako se lako skida i menja...
Leptiri? Pa lepo, oće likovi da proteraju što više kola a to uzima puno vremena pa su to eskivirali, kao, zajebano je, koji će ti to....magarci bre. Secnuli mi tapacirung na novom autu, šta dalje...
Popusti gde i kad ih ima su ok, samo svi znamo da ima brzo, jeftino i ofrlje a može i valjano pa skupo.
==========
TT
Poslednja izmena od Ivan75 u 09 Maj 2015, 16:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Ivan75 napisao:Evo, gotova šoferka, 45€, i nema nekog smisla slikati, apsolutno prolazi kao fabrika a rezultat se oseća odmah. U direktnom poređenju se videla mala razlika u nijansi, zanemarljivo...
Jel ti teško da uradiš neki video klip ili da probaš da uslikaš, jer sam gledao te folije na 2 auta i učinile su mi se primetno tamnijim nego što je šoferka. Zato sam u startu i odustao od te ideje.
Za moj auto je 130e sve sem šoferke. Šoferka je 50e ako se radi solo, inače je 45. Mislim da je ona najskuplja jer se najteže postavlja, velika je površina koja se radi iz jednog dela pa su sve eventualne korekcije mnogo teže.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.