Danas sam zamenio sediste.
Imao sam vec par dana problem sa indikatorom zategnutosti pojaseva na sedistu.
Otisao sam popodne u Aksu sa racunom i zamenio sediste za potpuno novo. Kao znaju o cemu se radi, ima li su 2-3 slucaja
petarboj napisao:pozdrav drugari, trenutno imam 9-18 maxi cosi priori xp koje je stvarno odlicno i sad trazim sledece... da li imate preporuku za 15-36 sediste ali bez isofixa? ja imam u citroenu isofix ali u micubisiju nema...
Na kraju sam kupio: http://www.joiebaby.com/product/trillo-shield/
Ima baš dobre ocene na ADAC testovima što je bio jedan od razloga kupovine. Odlično je sedište, klinac se brzo navikao. Kome ne treba ovaj shield, postoji i običan trillo. Ja sam uzeo shield jer je klinac s donje granice po godinama i kilaži a i kad sam kupovao, obično trillo je bilo ružne neke boje
Ima isofix. Mislio sam da će se klinac buniti ali nije se bukvalno jednog trenutka pobunio. Kupio sam sa tim dodatkom i bio u fazonu - jbg, ako hoće hoće, ako neće onda ću bez njega. Nije on bio sa mnom u Austriji pa nisam mogao da probam... Tako da je s te strane bio malo blef. Al kažem nije se bunio momenta jednog. Čak mu i odgovara jer uvek ima neki autić u ruci pa ga voza po toj površini