Grčka
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Grčka
Raspitao sam se za cenu skutera u GR, na Lefkadi je 125ccm 50e 7 dana. Nadam se da u Pargi ne može biti ništa mnogo skuplje.
Jesmo li ustanovili na kraju šta mi je potrebno da platim ovim lopinama ovde da bih vozio skuter tamo?
Jesmo li ustanovili na kraju šta mi je potrebno da platim ovim lopinama ovde da bih vozio skuter tamo?
Re: AW: Grčka
To su te cene. Automobili idu od 20e dan.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
VozačkuUroš S. napisao:

Meni ništa drugo nisu tražili (doduše, pre tri godine).
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ko prvi ode u Grcku ove godine, neka odmah kaze da li je ijedna jedina rupa od prethodnih godina zakrpljena!
Od Makedonaca nista ne ocekujem ali zivo me zanima da li su Grci nesto uradili posto jos 2010. kada sam prvi put sa porodicom isao na more u Grcku, cim se predje granica pa na dalje ima rupa za koje se u tom momentu videlo da su stare tipa X godina (ima jedna BUKVALNO cim se predje grana).
Stvarno su jadni bre... 

Od Makedonaca nista ne ocekujem ali zivo me zanima da li su Grci nesto uradili posto jos 2010. kada sam prvi put sa porodicom isao na more u Grcku, cim se predje granica pa na dalje ima rupa za koje se u tom momentu videlo da su stare tipa X godina (ima jedna BUKVALNO cim se predje grana).

Poslednja izmena od Ogi u 09 Jun 2013, 22:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: AW: Grčka
Ako hoces dobar put do mora idi u HR 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Shvatam kada ides, pa dodjes tamo i odmoris se od stresa. Medjutim, kako to ide u povratku? Stesiras se u povratku sa odmora i sta onda?
Imas jos nedelju dana odmora, cisto da se smiris, pred odlazak na posao?
Imas jos nedelju dana odmora, cisto da se smiris, pred odlazak na posao?

dobijas info u petak.Ogi napisao:Ko prvi ode u Grcku ove godine, neka odmah kaze da li je ijedna jedina rupa od prethodnih godina zakrpljena!![]()
Od Makedonaca nista ne ocekujem ali zivo me zanima da li su Grci nesto uradili posto jos 2010. kada sam prvi put sa porodicom isao na more u Grcku, cim se predje granica pa na dalje ima rupa za koje se u tom momentu videlo da su stare tipa X godina (ima jedna BUKVALNO cim se predje grana).Stvarno su jadni bre...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zato sto Lodgy upija za medalju
Jednostavno receno: Toliko je dobar put da je Mirku bilo zao da tera bolji auto, ili mu jednostavno sponzori nisu dali da im aka automobile po nekim tamo juznim zemljama

Jednostavno receno: Toliko je dobar put da je Mirku bilo zao da tera bolji auto, ili mu jednostavno sponzori nisu dali da im aka automobile po nekim tamo juznim zemljama

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Uroš S. napisao:Raspitao sam se za cenu skutera u GR, na Lefkadi je 125ccm 50e 7 dana. Nadam se da u Pargi ne može biti ništa mnogo skuplje.
To mi kaži...

Nego, Uroše, kada beše ideš za Lefkadu??? Mislim da nam se ne poklapaju datumi, ali da proverim...
EDIT Sad sam video, ti ideš u Pargu.

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo gledam na netu reportažu... Bogte, na Makedonsko-Grčkoj granici ogromna rupa puna vode. 
Edit:
Uuuuups... to je Dojransko jezero.

Edit:
Uuuuups... to je Dojransko jezero.

Širim haos!