Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Vise nam odgovara Cedevita. Vestacka ekipa bez navijaca i pravog domaceg terena. Kao i Efes.Paja napisao:Uveren sam da Bobi ide. Nema Zvezda te pare da ga zadrži. Ne znam kakv mu je ugovor, ali ako mogu da ga prodaju tu bi mogli da uzmu lepe pare.
Nego, Cedevita izbacila Budućnost.
@jovanns
Pre ce u Tursku, nego u Spaniju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Cedevita je bolji tim od Budućnosti i ima boljeg trenera. Neće biti baš lako sa njima.
Ali stoji da je mnogo lakše igrati u Zagrebu nego kod milovaca...
Ali stoji da je mnogo lakše igrati u Zagrebu nego kod milovaca...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Fognini je igrao kao zver. Nadal više ne može da trči kao nekad i pokušava na drugi način da iskompenzuje nedostatak. Ubacio je ređi špan na reket da bi još jače spinove udarao i tako otežao protivnicima da vraćaju one njegove bombe. Veliki deo igre mu se svodio da stoji daleko iza osnovne linije i da trči kao blesav na svaku loptu, sve vraća sa puno spina i tera protivnika na grešku.
Bio je dobar meč. Obično niko protiv Nadala ne može ovako dugo da drži jak tempo, ali ovaj put je Fogniniju pošlo za rukom. Ne bi me čudilo da se izduvao i da će da ispadne u sledećem kolu. Iskreno bih voleo da me iznenadi.
Tapatalk
Bio je dobar meč. Obično niko protiv Nadala ne može ovako dugo da drži jak tempo, ali ovaj put je Fogniniju pošlo za rukom. Ne bi me čudilo da se izduvao i da će da ispadne u sledećem kolu. Iskreno bih voleo da me iznenadi.
Tapatalk
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ne bi me cudilo da Rafa iz ovog loseg izdanja dodje do vrhunske forme za RG, mozda se stedi i tempira.
A na RG ga publika bas voli, ako je ona neki faktor u tenisu.
Djokovic je mozda prvi put u Situaciji kao onomad Federer - nema ko da mu parira, i moze dugo biti #1.
A na RG ga publika bas voli, ako je ona neki faktor u tenisu.
Djokovic je mozda prvi put u Situaciji kao onomad Federer - nema ko da mu parira, i moze dugo biti #1.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Otprilike. Sad juri rekorde i ne mora da se lomi i izgara, nego da taktizira.
Nadal mislim da se fokusira na utešne nagrade, RG i još par turnira da bude pri vrhu. Predugo je već van forme za čitavu sezonu. Bljesne samo ma RG ko brufen da mu lekar dozvoli samo te dve tri nedelje.
Tapatalk
Nadal mislim da se fokusira na utešne nagrade, RG i još par turnira da bude pri vrhu. Predugo je već van forme za čitavu sezonu. Bljesne samo ma RG ko brufen da mu lekar dozvoli samo te dve tri nedelje.
Tapatalk