Jel neko ispratio skroz ovu pricu sto je okacio i H4wkeye aka Oko sokolovo
U tekstu se navode tri napadaca, brutalno pretucen, udario glavom o frizider i sl. a na snimku se vidi da ga je ovaj jednom navukao (doduse dobro ga je navukao) i to je to.
Vidim, opet krecemo u te diskusije? Moderatori, ili reagujte sada i ne delite epitete tipa "pederi i aktivisti", ili nemojte posle mene da upozoravate kad krenem da delim epitete tipa "debili i patrijote", jel vazi? Malo istog tretmana za sve, kao sto volite da naglasite svako malo?
Diskusiju o pravima pedera nećemo, niti će toga biti.
Da nam se ti opet ne bi ljutio, obrisaću ja sve, al te molim da me prvo naučiš nešto pošto očigledno ne znam.Onda ću da počistim sve pošto vidim da je ekipa generalno željna da stalno zakera.
Moje shvatanje:
peder = osoba homosoksualne orijentacije, sama reč po sebi nema negativno značenje
aktivista, u ovom slučaju gej aktivista = osoba koja se bori, podržava itd prava "gej osoba" pri čemu je njena seksualna orijentacija nebitna
Ja da ti objasnjavam zasto pezorativni naziv nije primeren, pa da ti onda lepo to kao mocni moderator pobrises? Grujicu, urnebesan si kao i obicno. Samo ti meni brisi kako ti volja, ne obaziri se na pravila ne daj boze, a na mene ponajmanje.
ajde da malo presecem ovu uzaludnu diskusiju, posto je jedan lik pederski ( ne gejovski ) udario drugog i naneo mu teske telesne povrede, i tu nema mnogo da se prica...
snork napisao:Ne znam da li je istina ili "urbana legenda", ali svojevremeno se pričalo da je u SSSR hleb "po direktivi" posle proizvodnje morao da odleži tri dana pre slanja u prodavnice. Da ne jede narod previše hleba
ne bi me iznenadilo da je to istina. ja mogu na prste obe ruke da izbrojim koliko sam puta tokom osam godina vojnog skolovanja za obed imao svez hleb. i stvarno, pojedes parce-dva i gotovo...
Floyd napisao:Ih da je samo službeni glasnik. Oni često nastupaju kao tužioci i sudija istovremeno.
To što nastupaju kao tužioci i sudije je manje bitno. Ni drugi mediji nisu bolji. Slučaj kantrimen je očigledan primer.
Guske koje su bile u vozilu bi dobile uslov u najgorem slučaju da nije napravljena medijska halabuka oko jedne smrtne saobraćajke.
Mnogo gora stvar je što Kurir najavljuje hapšenja i sl, a te informacije može da dobije samo od policije ili eventualno tužilaštva.
@Paja
Što se Kurira tiče, priča se da se promenila vlasnička struktura i da je vlasnik sada jako blizak vlasti i da je to upravo razlog zašto imaju takve informacije koje su realno pretpremijera zvaničnih.