Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Ako je to onaj koji je bio na Honda forumu (99%) to je samo malo Mugen šminke na standardnog Accord-a. I još je ta prednja maska prilično ružna, ostatak auta je ok.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Milos napisao:Pa da slusam Miroslava IlicaSalim se krenuo onako u NS i onda se setio negde kod Kaca da je u petak Miroslav
Drugar pogleda na fejsu na 5 km od NS njihovu stranicu gde kazu da je sve rezervisano i da se dodje ranije ko ima rezervaciju

Slikano iz kola. Jedino sam mogao da tresnem u njegov auto.dragan napisao:i mene bi, da sam mogao da procitam... sledeci put uzmi neki telefon sa kamerom, i pridji malo blize

Ne bih znao koji je, ako sam dobro video u dolasku, pozadi je imao crveno H. Dal je Type S/R... neki nisam baš toliki poznavalac brenda.grujicd napisao:Ako je to onaj koji je bio na Honda forumu (99%) to je samo malo Mugen šminke na standardnog Accord-a. I još je ta prednja maska prilično ružna, ostatak auta je ok.

Širim haos!
Ko je ono rekao da Metan uvek naglasi kada je seo u kola?methane.master napisao:Slikano iz kola. Jedino sam mogao da tresnem u njegov auto.
Vidim ja ovih dana nisam sav svoj. Kad ono nije do mesečevih mena, nego Metan ne izlazi iz auta.

to mi nije palo na pametMilos napisao:Pa da slusam Miroslava IlicaNexT napisao:Zasto si onda uopste pokusavao da nadjes mesto?Milos napisao:Tesko,bio Miroslav Ilic u GiardinuNexT napisao:Sacekaj par minuta, neko ce otici.

a na pumpama nestasica naftnih derivata

crveno "h" u principu imaju R modeli, ako nije naknadno stavljano...
Ja razumem da je postala situacija vruca u temi Sport i da je zbog toga zakljucana, ali danas je sportski dan i bolje da se "zakljucaju " clanovi na 24 sata da se izduvaju nego tema. Koliko sam ispratio bilo je vise upozorenja moderatora
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
+1
Post tipa: "Znam da je off i da smo upozoreni, ali ja moram reci: XXXXXXXX", nikako ne olaksava situaciju.
Post tipa: "Znam da je off i da smo upozoreni, ali ja moram reci: XXXXXXXX", nikako ne olaksava situaciju.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Slazem se, u najmanju ruku nije u redu zakljucati temu za sve, da ne kazem nesto mnogo gore i realnije, zbog diskusije nekoliko korisnika. Pretpostavljam da ce postovi ostati ali je tema zakljucana ?!
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Biće otključana večeras. Za postove ćemo videti.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ali ja sam sad hteo nesto da kazem ! 

Svi ste dobrodosli u moju temu, ovde niko ne sme da vas dira
Prvi koji pocne da pravi sranja, dobija ban. Preko veze

Prvi koji pocne da pravi sranja, dobija ban. Preko veze
Bas sam hteo da se nadovezem na off u temi Sport.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Otključajte Sport, valjda su se do sada ohladili...
Nisam znao da je Nedović tako slab za tri poena... I uopšte, nije mu sjajan šut. Ako to popravi, biće fenomenalan... Brz je kao munja. Ima da se uklopi u Warriors-e samo tako.
Nisam znao da je Nedović tako slab za tri poena... I uopšte, nije mu sjajan šut. Ako to popravi, biće fenomenalan... Brz je kao munja. Ima da se uklopi u Warriors-e samo tako.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Bas to. Ne pamtim da smo imali tako brzog pleja/beka.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Nedovic bas ima los sut za tri poena. Ala se mucimo u ovoj zadnjoj cetvrtini